Formula 1 France GP ponturi pariuri 24.07.2022

Scris de Wade24/07/2022

La ora 16:00 toti ochii fanilor F1 vor fi atintiti pe marele premiu al Frantei. Va fi o cursa extrem de atractiva pentru ca avem un nou duel atractiv atat la varf, cat si in spatele grilei.

Am cautat cateva ponturi pariuri in oferta, iar motivele le regasiti in analiza de mai jos.

Leclerc pleaca primul, insa va castiga cursa?

  • La cum arata cotele - se pare ca Verstappen are prima sansa in cursa de azi. Asta pentru ca Red Bull pare sa aiba un ritm de cursa superior pe acest circuit, iar Charles cred ca e si el constient de acest lucru. Vom avea inca un duel pe cinste intre cei doi.
  • Am vazut cum mongascul l-a depasit de 3 ori acum 2 saptamani pe rivalul sau la titlu pentru a castiga cursa. E posibil sa vedem un "bounce back" pentru olandez diseara, daca va uitati si la maniera de comentariu dupa calificari - Red Bull are prima sansa.
  • Nu este insa totul jucat in favoarea echipei conduse de Christian Horner. Da, Leclerc va fi "vanat" din spate de Max si Checo, insa Hamilton este si el acolo - in linia a doua. Sa nu uitam si ce rol important va juca menajarea penurilor in ritm de cursa pe caldura.
  • Mentionez de uzura penurilor pentru ca va fi din nou cald la ora cursei, si stim cat de usor se vor degrada penurile in aceste conditii. Strategia va conta si ea mult aici, si ramane de vazut daca Ferrari a invatat din greselile acestei prime parti de sezon.

K Mag si Smooth Operator vin tare din spate

  • Fanii adevarati recunosc aceste "porecle" si stiu ca ma refer la Kevin Magnussen si Carlos Sainz. Pilotul de la Ferrari a fost "aur curat" pentru Leclerc ieri, si sunt de parere ca daca spaniolul nu il proteja pe colegul sau - Leclerc nu avea cel mai bun timp.
  • Atat Sainz, cat si Magnussen vor pleca ultimii in cursa, locurile 19 si 20, insa au potential bun sa urce in clasament. Ambii au facut schimbari la "power unit" si din acest motiv vor pleca de pe ultima linie la start. Vom vedea o cursa de revenire?
  • Foarte posibil. Mai ales daca ne uitam la calificari - cand Sainz a avut un timp de Top 3 in timp ce Magnussen a intrat lejer in Q3. Masina Haas poate face din nou puncte aici, chiar daca si timpul lui Schumacher a fost retras, acesta fiind pe locul 17 la start.
  • Gasly si Ocon au dezamagit ieri, pilotii "de casa" nu au facut o figura frumoasa, primul ratand Q2, iar al doilea nu s-a calificat in Q3. Nu le dau sanse prea mari sa ofere satisfactie publicului gazda. Ne astepta insa o noua cursa spectacol - una de urmarit.

Cote pariuri

Betano ofera o valoare de 3.50 daca Kevin Magnussen termina in puncte.

Si o valoare marita la 4.55 daca pilotul Carlos Sainz termina pe podium.

Formula 1 France GP – pont 1 ponturi pariuri

Incep cu cei doi care se lupta la titlul mondial: Max si Charles. Ambii au avut un ritm solid in calificari, iar la race pace se pare ca olandezul va fi usor superior. Stim ca Perez si Hamilton vor dori sa speculeze din linia a 2-a la start, insa nu va fi deloc usor s-o faca, mai ales ca primii doi din fata sunt rapizi.

Am vazut ce lupta frumoasa a fost acum 2 saptamani intre Verstappen si Leclerc, astept sa vad un nou astfel de duel si azi in cursa. Timpii celor doi au fost de departe superiori fata de restul pilotilor, si cum Sainz va fi pe ultima linie la start – vad acest pariu incasand fara emotii (evident – daca nu vor fi incidente cu cei 2).
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Formula 1 France GP – pont 1
Pronostic: 
Max Verstappen si Charles Leclerc termina pe podium
Cota: 
1.72 @

Formula 1 France GP – pont 2 ponturi pariuri

Continui cu danezul Magnussen, care are sanse bune sa revina de pe ultima pozitie. Pilotul care face parte din echipa Haas a avut un timp de Q3, si ma astept sa inceapa sa depaseasca pilotii din fata. Colegul sau a fost si el retrogradat pentru track limits, insa masinile Haas pot recupera.

Daca-i excludem pe Sainz si Schumacher, K Mag are doar 2 piloti (Latifi si Guanyu pana sa-l ajunga pe Lance Stroll – cel vizat la acest duel. Am vazut cat de solid este danezul in cursa, asa ca vad masina Haas superioara celei Aston Martin, iar acest pariu de la Betano il propun ca pe un adevarat Value Bet.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Formula 1 France GP – pont 2
Pronostic: 
Kevin Magnussen castiga duelul cu Lance Stroll
Cota: 
1.85 @

Formula 1 France GP – pont 3 ponturi pariuri

Initial am vrut sa-l propun pe Sainz sa termine pe podium la o cota de 1.50. Apoi insa, am vazut aceasta valoare foarte buna la categoria pilotul zilei. Plecand de pe pozitia a 19-a si avand un ritm foarte bun de cursa – pilotul de la Ferrari vizeaza o prezenta aproape de podium la final de cursa.

Am vazut cateva curse de urmarire frumoase facute de iberic, si nu ma astept sa dezamageasca aici. Poate pastra penurile bine in ritm de cursa, avand cam acelasi stil de pilotaj ca si veteranul Alonso. Are un power unit nou pe masina, asa ca Sainz poate face acele depasiri fara mari batai de cap.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Formula 1 France GP – pont 3
Pronostic: 
Driver of the Day: Carlos Sainz
Cota: 
1.90 @

Formula 1 France GP – pont 4 ponturi pariuri

Pentru final inchid cu o cota care e prea buna sa n-o iau – ca ambii piloti McLaren sa fie in Top 10 la final de cursa. Norris s-a interpus intre masinile Mercedes la start si era super multumit de timpul scos in calificari. Englezul era insa constient ca va fi greu sa se mentina in Top 5 pana la final.

Colegul sau – Ricciardo a scos un timp de P11, insa retrogradarile lui Magnussen si Sainz l-au propulsat pe locul 9. McLaren a venit cu cateva imbunatatiri la masina in acest weekend, si il vad pe australian cu un ritm mai bun ca Tsunoda (P8) si cu sanse bune sa prinda macar un punct in acest Grand Prix.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Formula 1 France GP – pont 4
Pronostic: 
Ambele masini McLren termina in puncte
Cota: 
2.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: