Frankfurt – Freiburg ponturi pariuri 22.05.2021


Red
0

Frankfurt nu mai are pentru ce sa lupte in aceasta runda fiindca nu mai are sanse sa prinda un loc de Liga Campionilor, in vreme ce Freiburg are sanse minime sa prinda un loc de Europa League. De aceea ma astept sa fie un joc lipsit de presiune si ma astept la un oarecare dezinteres din parte jucatorilor. De aceea vreau sa profit de cotele pe care le-au oferit casele de pariuri pentru pietele de goluri. Vezi mai jos recomandarea mea.

Frankfurt

Mare parte din acest sezon a stat pe un loc de Liga Campionilor, insa pe final a pierdut mai multe puncte importante si acum este sigura de faptul ca va termina pe locul 5.

A impresionat din punct de vedere ofensiv pentru ca a marcat nu mai putin de 66 de goluri, dar a avut probleme mari in aparare fiindca a primit 52 de goluri.

Un lucru bun este faptul ca pentru aceasta inalnire doar J. Makanda este indisponibil, acesta fiind accidentat, dar oricum ma astept la mai multe schimbari in primul 11.

Freiburg

In acest moment se regaseste pe locul 10, cu 45 de puncte stranse, iar cu o eventuala victorie ar putea ajunge pe locul 7, care duce in Europa League, dar este la mana rezultatelor.

Forma de moment este destul de buna fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 rezultate de egalitate si o infrangere.

Poate cel mai important lucru de notat este faptul ca toti jucatorii sunt disponibili din punct de vedere fizic si mai mult ca sigur va fi aliniat cel mai puternic prim' 11.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca an de an in Bundesliga si in general au fost meciuri spectaculoase. In tur a fost 2-2 la Freiburg. Cred ca pariul zilei la aceasta confruntare ar fi victoria oaspetilor fiindca au nevoie de puncte, in comparatie cu gazdele si avem o cota de 2.95 pentru acest lucru.

Frankfurt – Freiburg echipe probabile

Frankfurt (3-4-2-1): Trapp – Tuta, Hinteregger, N'Dicka – Chandler, Hasebe, Sow, Kostic – Kamada, Younes – Silva.

Freiburg (4-4-2): Flekken – Gunter, Gulde, Lienhart, Kubler – Sallai, Santamaria, Hofler, Grifo – Demirovic, Petersen.

Frankfurt – Freiburg cote pariuri

Ponturile din Bundesliga se vor baza mai mult pe sigur pe goluri in aceasta ultima etapa, dar eu va recomand cota de 1.75 de la Winbet pentru X2.

Frankfurt – Freiburg ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 71.4%
Castigate: 20/28
Chiar daca Freiburg are mare nevoie de puncte, am ales sa nu mizez pe ea in aceasta confruntare fiindca mi se pare foarte buna cota de 1.50 pentru cel mult 4 goluri marcate.
Intr-adevar este final de sezon, dar totusi mi se par cam exagerate aceste cote.
Doar 3 din cele 16 meciuri de acasa ale lui Frankfurt au fost de peste 4.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 2 din cele 16 deplasari ale lui Freiburg.
De aceea cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel mult 4 goluri.

Frankfurt - Freiburg
Pronostic: sub 4.5 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here