Frankfurt – Mainz ponturi pariuri 09.05.2021

Scris de chiriladavid2508/05/2021

„Deutsche Bank Park” din Frankfurt va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 32 de Germania Bundesliga, dintre Eintracht Frankfurt si Mainz. Partida va incepe de la ora 16:30 si o are ca favorita la victorie pe formatia gazda, echipa care lupta pentru un loc care duce in Liga Campionilor.

⚽ 1. Frankfurt.

Ocupa pozitia a 4-a in clasamentul de fotbal Germania Bundesliga, avand 56 de puncte, cu 1 mai putin decat Wolfsburg si cu 1 mai mult ca Dortmund. Are 3 victorii si 2 infrangeri in ultimele 5 runde, infrangerile cantarind destul de mult, facand ca Dortmund sa recupereze 6 puncte fata de ea in ultimele 4 runde.

A pierdut runda precedenta, in deplasare, cu Bayer Leverkusen, scor 3:1, toate cele 4 goluri venind dupa minutul 70, Andre Silva inscriind pentru 2:1 in minutul 90. Ache si Toure sunt accidentati, in timp ce Younes e incert, iar N'Dicka e suspendat.

⚽ 2. Mainz.

Se afla pe pozitia a 12-a, avand 35 de puncte, cu 5 mai mult decat echipele de pe locurile 14-16, Hertha Berlin, Werder Bremen si Arminia Bielefeld. E intr-o revenire spectaculoasa de forma, fiind neinvinsa in ultimele 8 runde, 5 victorii si 3 remize, ceva ireal, cum ireala e si seria negativa a lui Werder Bremen, cea care s-a salvat la baraj sezonul precedent.

A jucat intr-o restanta in runda precedenta, cu Hertha Berlin, acasa, meci incheiat la egalitate, scor 1:1, Tousart deschizand golul pentru berlinezi, golul egalarii fiind marcat de Mwene. Bell e suspendat, in timp ce Kilian e accidentat.

⚽ 3. Intalniri directe.

Nu mai putin 3 victorii are Mainz in precedentele 5 intalniri directe, Frankfurt impunandu-se doar in turul acestui campionat, scor 2:0, meciul cel mai indepartat, cel din decembrie 2018, s-a incheiat nedecis, scor 2:2, victoria lui Frankfurt fiind unul dintre cele mai interesante ponturi 1X2 ale zilei.

⚽ 4. Frankfurt – Mainz echipe probabile:

Frankfurt (3-4-1-2): Trapp – Tuta, Hasebe (c), Hinteregger – Durm, Sow, Rode, Kostic – Kamada – Silva, Jovic.
Mainz (3-4-1-2): Zentner – St. Juste, Hack, Niakhate (c) – da Costa, Barreiro, Kohr, Mwene – Boetius – Burkardt, Onisiwo

⚽ 5. Frankfurt – Mainz cote pariuri

1.51 e cota la Fortuna pentru meci cu goluri marcate de ambele formatii, in timp ce pentru Frankfurt in avantaj la pauza cota e de 2.26.

⚽ 6. Frankfurt – Mainz ponturi pariuri

Frankfurt – Mainz ponturi pariuri

E intr-o forma buna Mainz, insa tinand cont de faptul ca Hertha joaca runda aceasta cu Arminia Bielefeld si ca Werder Bremen are meci greu cu Bayer Leverkusen, cred ca acestia nu vor fi asa setati sa joace la cel mai inalt nivel in acest joc.

Iar Frankfurt, cea care in deplasare nu joaca prea grozav in ultima vreme, ar trebui sa isi castige acest meci, avand doar 1 punct peste Dortmund inaintea acestei runde, Dortmund fiind echipa de pe locul 5.

9 victorii are Frankfurt acasa in acest sezon, castigandu-si 4 din ultimele 5 meciuri de acasa, castigand ultimele 3 partide, 5:2 cu Union Berlin, 4:3 cu Wolfsburg si 2:0 cu Augsburg.
Frankfurt – Mainz
Pronostic: 
victorie Frankfurt
Cota: 
1.82 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: