Frankfurt – Monchengladbach ponturi pariuri 16.05.2020

Scris de Bmg16/05/2020

Iata ca revine la viata si Bundesliga, iar una dintre cele mai asteptate dispute ale rundei se joaca sambata, intre Frankfurt si Monchengladbach. Tu ai pariat ceva? Vezi o favorita?

Sa stii ca eu am gasit un pariu in care am foarte mare incredere si consider ca profitul nu este deloc departe. Citeste analiza si vezi ce am jucat. Ora de start este 19.30.

Frankfurt-Monchengladbach-16052020-cote1. Frankfurt

Echipa gazda este una dintre dezamagirile sezonului si ocupa abia locul 12 la reluarea Bundesligii. Nu este de mirare ca porneste cu a doua sansa aici. A pierdut ultimele trei meciuri de campionat si ramane de vazut daca s-a schimbat ceva in aceasta pauza.

1.90 este cota la Pauza sau final – Monchengladbach.

Vorbind despre lot, trebuie spus ca atacantul Kostic nu a marcat din etapa 21. De Guzman se pare ca ramane in afara lotului, in timp ce Durm, Paciencia si Rode au probleme medicale.

2. Monchengladbach

Borussia a excelat pe debutul de sezon, insa ulterior a mai scazut ritmul. Se gaseste acum pe locul patru in Bundesliga, la distanta de sase puncte in spatele liderului. Are o singura infrangere in ultimele sapte etape. De precizat ca 6 din ultimele ei 7 partide au fost GG & 3+.

1.91 este cota la Ambele marcheaza & Peste 2.5 goluri.

Trebuie spus ca Zakaria nu va juca din cauza problemelor medicale. Interesant ca Stindl a marcat de cinci ori si a oferit o pasa de gol in ultimele patru jocuri de campionat.

3. Intalniri directe

Gladbach a castigat in tur, dupa un joc foarte spectaculos (4-2). Este neinvinsa in precedentele trei dispute cu Eintracht, toate fiind meciuri de GG.

4. Frankfurt – Monchengladbach echipe probabile

Frankfurt (4-2-3-1): Trapp – Toure, Abraham, Hinteregger, N'Dicka – Sow, Ilsanker – Chandler, Kamada, Kostic – Silva.
Monchengladbach (4-3-1-2): Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini – Herrmann, Kramer, Neuhaus – Stindl – Plea, Thuram.

6. Frankfurt – Monchengladbach ponturi pariuri

Frankfurt – Monchengladbach ponturi pariuri

Iti spun din start ca acest joc mi se pare unul de goluri si eu voi juca fara discutie un 3+, pentru o cota buna. Avem aici doua formatii care nu se pot multumi cu remiza si care consider ca vor ataca si vor juca ofensiv. Golul nu ar trebui sa intarzie prea mult si asta va duce la  o disputa deschisa.

Am spus deja mai sus ca sase din ultimele sapte partide jucate de Borussia au fost GG & 3+. Frankfurt marcheaza si ea in general, mai ales acasa, asa ca sansele pentru un pariu verde sunt foarte mari. Sa nu uitam ca in tur am vazut sase reusite.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Frankfurt – Monchengladbach
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.74 @

Frankfurt – Monchengladbach ponturi pariuri

Eu voi miza pe un meci cu goluri marcate de ambele echipe, fiind doua formatii care ofera multe meciuri spectaculoase si care se confrunta cu diverse probleme care fac ca performantele sa nu fie chiar cele mai ridicate.

In mod special Frankfurt e echipa cu mari probleme, formatie care e aproape eliminata din Europa League si care acum se afla intr-o situatie grava in clasament, unde are nevoie sa marcheze si sa adune puncte.

De cealalta parte, Monchengladbach e una dintre \”campionele\” la meciuri incheiate cu goluri marcate de ambele formatii, ultimele 7 jocuri ale acestora incheindu-se cu goluri marcate de ambele formatii.
Frankfurt – Monchengladbach
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu, Da
Cota: 
1.62 @

Frankfurt – Monchengladbach ponturi pariuri

Poate fi cel mai spectaculos meci al acestei runde din Bundesliga pentru ca ambele formatii vin dupa mai multe partide in care s-au marcat multe goluri.
In 4 din ultimele 5 meciuri ale lui Frankfurt s-au inscris cel putin 3 goluri. De partea cealalta, Monchengladbach revine in competitie dupa 5 jocuri in care au reusit sa inscrie ambele formatii.
Si meciurile directe au fost foarte spectaculoase, in ultimele 4 marcandu-se de fiecare data cel putin 2 goluri. Avand in vedere aceste lucruri cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar sunt sanse destul de mici sa vedem mai mult de 4 reusite.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Frankfurt – Monchengladbach
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: