Frankfurt – Union Berlin ponturi pariuri 20.03.2021

Scris de Jimmy819/03/2021

Union Berlin are o misiune extrem de dificila in etapa a 26-a. Berlinezii vor juca pe Deutsche Bank Park, un teren pe care nicio echipa nu a reusit sa se impuna in acest sezon de Bundesliga. Eintracht Frankfurt – Union Berlin se joaca sambata, de la ora 16:30. Vezi in continuare mai multe informatii interesante despre acest joc, dar si pariul cu cota 1.76 pe care ti-l propun.

⚽1. Frankfurt

Nu se va putea baza pe Almamy Toure, fundasul francez fiind in continuare accidentat. De asemenea, Adi Hutter nu ii va putea folosi nici pe Tuta si Amin Younes, ambii fiind suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Martin Hinteregger si Erik Durm sunt incerti pentru acest joc.

Pierde foarte greu; in aceasta editie de campionat a suferit doar 3 esecuri in cele 25 de runde disputate. Inainte de startul acestei runde se afla pe pozitia a 4-a cu 44 de puncte, insa avand un avans de doar 2 puncte fata de ocupanta locului 5, Borussia Dortmund.

Chiar daca nu a marcat in ultimele 2 jocuri, Andre Silva ramane punct fix in atac.

⚽2. Union Berlin

Este intr-o forma buna; in runda trecuta a luat toate punctele din disputa de acasa cu Koln (2-1; marcatorii gazdelor au fost Max Kruse si Christopher Trimmel), ajungand astfel la 5 meciuri consecutive fara infrangere in Bundesliga.

Nikola Giesselmann, Anthony Ujah, Taiwo Awoniyi, Christopher Lenz si Sheraldo Becker au absentat in ultimele jocuri si sunt sanse mari sa lipseasca si de aceasta data.

Max Kruse a revenit foarte bine dupa accidentare si a marcat in 2 din ultimele 3 partide. Mai mult ca sigur atacantul german va fi titular in jocul de sambata.

⚽3. Intalniri directe

In fiecare din ultimele 6 confruntari directe, fie s-a marcat din ambele tabere, fie s-au dat peste 2.5 goluri.

Partida din turul campionatului a reprezentat un adevarat festival de goluri; s-a terminat 3-3 (Andre Silva si Max Kruse au inscris cate o dubla).

⚽4. Frankfurt – Union Berlin echipe probabile:

Frankfurt (3-4-1-2): Trapp – N'Dicka, Hasebe, Ilsanker – Chandler, Sow, Rode, Kostic – Kamada, Barkok – Andre Silva.
Union Berlin (3-3-2-2): Luthe – Friedrich, Knoche, Schlotterbeck – Trimmel, Andrich, Ryerson – Promel, Endo – Musa, Kruse.

⚽5. Frankfurt – Union Berlin cote pariuri

La ponturi Bundesliga pe interval de goluri, se da cota 1.46 la Total Goluri Interval 1-3.

La X/X se da cota 5.80 la PublicWin. In articolul Pareri Publicwin poti citi opiniile pariorilor despre aceasta casa de pariuri online.

⚽6. Frankfurt – Union Berlin ponturi pariuri

Frankfurt – Union Berlin ponturi pariuri

Cele 2 formatii sunt in lupta directa pentru locurile europene, de aceea cred ca sunt sanse mari sa avem parte de un joc spectaculos in care sa se inscrie destul de multe goluri.
Toate cele 25 de meciuri jucate pana acum de Frankfurt au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 19 din cele 25 de partide ale lui Union Berlin.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Frankfurt – Union Berlin
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.58 @

Frankfurt – Union Berlin ponturi pariuri

Cu toate ca Eintracht Frankfurt este favorita la victorie, sunt de parere ca va fi o partida foarte echilibrata, contand destul de mult ca Frankfurt are cativa jucatori de baza indisponibili, iar Union Berlin este intr-o forma buna. Astfel, pariul pe care il propun la acest joc este Pauza sau Final X.

Ambele formatii au inregistrat multe remize in acest sezon de Bundesliga; mai exact, atat Frankfurt, cat si Union Berlin, au inregistrat cate 11 remize in cele 26 de etape disputate pana acum.

In ultimele 3 intalniri directe din Bundesliga a fost egalitate la pauza sau final (ultimul joc direct s-a incheiat 3-3).
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Frankfurt – Union Berlin
Pronostic: 
PSF X
Cota: 
1.76 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: