Franta – Bulgaria ponturi pariuri 08.06.2021

Scris de chiriladavid2508/06/2021

„Stade de France” din Paris va gazdui meciul amical dintre Franta si Bulgaria, ultima repetie pentru „Cocosul Galic” inaintea turneului final. Duelul va incepe de la ora 22:10 si o are pe Franta favorita certa la victorie, cota acestora fiind in jurul valorii de 1.15.

⚽ 1. Franta.

E calificata la turneul final, facand insa parte din cea mai grea grupa de la EURO 2020, Grupa F, cea in care se mai regasesc Portugalia, Germania, dar si Ungaria. Legt de turneul final, te informez ca avem o sectiune speciala cu ponturi pariuri EURO 2020, unde gasesti analizate in detaliu toate partidele de la turneul final.

S-a impus in precedentul joc amical, in fata Tarii Galilor, scor 3:0, jucand in superioritate numerica inca din minutul 26, golurile fiind inscrise de, Mbappe, Griezmann si Dembele, asta dupa ce Benzema a ratat o lovitura de la 11 metri. Thomas Lemar e accidentatul formatiei gazda.

⚽ 2. Bulgaria.

A jucat pentru calificarea la turneul final Euro 2021, via baraj, insa nu a reusit sa treaca de Ungaria, Ungaria fiind cea care s-a calificat dupa ce a trecut si de Islanda.

E intr-o continua cadere de valoare, in actuala campanie de calificare la Cupa Mondiala fiind pe locul 4 din 5, cu 1 singur punct luat in 3 jocuri, fiind practic fara sanse de calificare. A jucat cu Rusia un amical pe 5 Iunie, pierzand greu, cu scorul de 1:0, luand gol dintr-un penalty. Mijlocasul Kristiyan Malinov e accidentat si va rata acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

Cele doua selectionate s-au intalnit in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018, Franta castigand ambele jocuri, 4:1 la Paris si 1:0 in Bulgaria, 1 si 3+ putand fi pronosticul zilei fotbal 08.06.2021.

⚽ 4. Franta – Bulgaria echipe probabile:

Franta (4-3-1-2): Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante, Pogba, Rabiot; Griezmann; Mbappe, Giroud.
Bulgaria (3-4-2-1): Mihaylov; A. Hristov, Bozhikov, Antov; Turitsov, Chochev, Vitanov, Tsvetanov; Despodov, Kraev; Iliev.

⚽ 5. Franta – Bulgaria cote pariuri

1.57 e cota la Betano pentru un succes la zero al gazdelor, in timp ce pariul Franta castiga dupa ce e condusa are o cota de 7.10 la aceeasi casa de pariuri.

⚽ 6. Franta – Bulgaria ponturi pariuri

Franta – Bulgaria ponturi pariuri

Cum cota pentru 1 si peste 2.5 goluri e egala cu cea pentru peste 2.5 goluri, voi merge aici doar pe pariul cu goluri, Franta luand gol pana si de la Moldova pe stadionul sau, putandu-se intampla orice, asta chiar daca bulgarii sunt slabi, o selectionata care are tot mai putine talente.

Iar cum Didier Deschamps s-ar putea sa faca ceva modificari la pauza, cred ca Franta poate chiar singura sa marcheze 3 goluri, avand un lot excelent, poate chiar cel mai bun lot, unul cu 5 atacanti de careu, Ben Yedder, Benzema, Giroud, Mbappe si Griezmann.

Precedentul amical disputat de Franta s-a incheiat cu scorul de 3:0 pentru acestia, in fata unei selectionate mai puternice, Tara Galilor, una calificata la turneul final.


Franta – Bulgaria
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: