Franta – Danemarca ponturi pariuri 29.01.2023

Scris de Florin198129/01/2023
1
3.15
X
9.00
2
1.62
Franta
Danemarca
COTA PONT
1.78

Campiomatul Mondial de handbal masculin isi va afla viitoarea regina duminica seara in Tele2Arena din Stockholm. Finala mare le pune fata in fata pe Franta si Danemarca, cele doua reprezentative se vor infrunta pentru titlul mondial cu incepere de la ora 22.00.

Partida poate fi urmarita pe canalele Digi Sport 2, Eurosport 1 si Prima Sport 3, iar in articolul urmator vei gasi un pronostic excelent pentru aceasta intalnire.

Franta

 • Revine dupa o absenta de 6 ani intr-o finala de campionat mondial, turneu la care pana acum a disputat 7 finale castigand numai putin de 6, cu aceasta calificare egaleaza Suedia la 8 prezente in ultimul act.
 • Este singura nationala care nu a cedat niciun punct la actualul turneu final, depasind pe rand Polonia, Arabia Saudita, Slovenia, Muntenegru, Iran, Spania, Germania Suedia.
 • In acest ultim meci s-a stabilit si un record de audienta, 19.125 de fani fiind prezenti, majoritatea fiind de partea nordicilor, dar elevii lui Guillaume Gille nu au lasat nicio sansa tarii gazda, Ludovic Fabregas si Nedim Remili fiind de neoprit.
 • Cu un lot foarte valoros, amintesc aici ca ambii inter stanga Thibaud Briet si Nikola Karabatic au fost accidentati si nu au evoluat, Franta are in primul rand un joc de echipa fantastic, oricare jucator intra, mecanismul functioneaza perfect.
 • Nicolais Tournait este cel mai bun marcator al francezilor la acest turneu cu 30 de goluri, dar Nedim Remili are 29 de reusite, 39 de pase decisive si 15 recuperari, de departe cea mai buna statistica din lot.

Danemarca

 • Detinatoarea ultimelor doua titluri mondiale a reusit in semifinala contra Spaniei a 27-a partida fara esec la campionate mondiale, o adevarata performanta.
 • Partida contra ibericilor nu a avut istoric, portarul Niklas Landin avand un procentaj al paradelor reusite de 53%, 10 mingi salvate din 19 suturi, Spania marcand doar 40% dintre situatiile create, in timp ce nordicii au avut o rata de 71% in prima repriza.
 • In drumul sau catre finala a trecut pe rand de Belgia, Bahrein, Tunisia, SUA, Egipt, Ungaria si Spania, bifand si o remiza contra Croatiei, 32-32.
 • Cei doi portari Niklas Landin si Kevin Moller au avut procentaje de 35%, respectiv 34% al paradelor reusite.
 • Mathias Gidsel este cel mai bun marcator al sau cu 54 de reusite, de asemenea a reusit 35 de pase decisive si 13 recuperari.
 • De asemenea foarte bine la aceste capitole stau Mikkel Hansen (40 goluri, 34 recuperari), dar si tanarul Simon Pytlick (42 goluri, 28 pase decisive).

Intalniri directe

In 2022 cele doua reprezentative s-au intalnit de 3 ori, doua partide la europene in care fiecare si-a trecut in cont cate un succes, respectiv o victorie a francezilor in martie 2022 la Golden League.

Cote pariuri

Danemarca este favorita caselor de pariuri sa castige partida, cea mai buna cota de pe piata pentru acest pronostic o ofera Betano, 1.62

Aceiasi casa de pariuri, Betano, ofera o cota de 2.12 ca nordicii sa conduca la pauza si sa se impuna in timp regulamentar.

Franta – Danemarca ponturi pariuri

Franta porneste cu sansa a doua in aceasta finala, dar asta nu inseamna ca nu poate cuceri titlul suprem.

Nationala pregatita de catre Guillaume Gille are un procentaj fantastic in ultimul act la mondiale, 6 victorii din 7 prezente.

Va fi un meci extrem de echilibrat, din acest motiv am optat pentru piata de goluri, un rezultat final este mult prea dificil de anticipat.

Danemarca ofera cel mai probabil golgheterul competitiei, Mathias Gidsel, dar Mikkel Hansen si Simon Pytlick sunt de asemenea redutabili la linia de 9 metri.

Cu 3 guri de tun daneze din afara semicercului, Franta va trebui sa opteze pentru o defensiva ceva mai avansata, astfel se vor crea spatii pentru pivotul Magnus Saugstrup.

Pivotul lui Magdeburg are 22 de reusite din 25 de aruncari la actualul turneu final, dar de pe semicerc a transformat in gol toate cele 18 suturi trimise spre poarta adversa.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Franta – Danemarca
Pronostic: 
Magnus Saugstrup inscrie peste 3.5 goluri in meci
Cota: 
1.78
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Apoqp
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
5 din 13
PROCENTAJ
38%
UNITĂȚI
+435
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: