Franta – Finlanda ponturi pariuri 07.09.2021

Scris de Bmg07/09/2021

Marti avem duelul dintre Franta si Finlanda din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala, iar eu sunt de parere ca am gasit un pronostic tocmai bun pentru profit. Il gasesti mai jos, cu toate argumentele in favoarea lui. Partida va incepe la ora 21.45.

⚽ 1. Franta.

Cocosii conduc aceasta grupa, chiar daca nu au avut evolutiile cu care ne obisnuiau de obicei. Sunt lideri cu 4 puncte avans in fata adversarei de marti, insa aceasta are doua meciuri mai putin disputate. Asadar, victoria este obligatorie si eu cred ca poti paria cu incredere pe gazde la Betano.

Franta vine dupa doua remize, cu Bosnia si Ucraina, ambele incheiate cu scorul de 1-1. Ramane neinvinsa in grupa, dar trebuie precizat ca toate partidele disputate au fost sub 2.5 goluri.

Trecand la capitolul probleme de lot, o sa mentionez ca Giroud si Rabiot nu au fost convocati, in timp ce Tolisso si Kante s-au accidentat.

⚽ 2. Finlanda.

Nordicii sunt foarte greu de batut si asta se vede si in calificarile la Cupa Mondiala. Sunt neinvinsi dupa 3 partide si ocupa locul secund in grupa. Vin dupa victoria la limita cu Kazakhstan, scor 1-0. Au mai remizat cu Ucraina si Bosnia.

Finlanda are o sansa imensa la calificarea directa daca scapa neinvinsa marti. Ramane cu aceeasi aparare solida pe care o stim, dar in acelasi timp a marcat la fiecare meci din grupa. Daca vrei ponturi sportive la cote mari, poti incerca pariul pe o reusita a oaspetilor.

⚽ 3. Franta – Finlanda intalniri directe.

Cel mai recent duel a fost unul amical, anul trecut. Finlanda s-a impus atunci la Paris, cu scorul de 2-0. Nu s-au mai confruntat in meci oficial de aproape 8 ani.

⚽ 4. Franta – Finlanda echipe probabile.

Franta (4-3-3) : Lloris – Dubois, Varane, Kimpembe, Digne – Lemar, Pogba, Veretout – Griezmann, Benzema, Mbappe.
Finlanda (5-3-2) : Hradecky – Uronen, O`Shaughnessy, Arajuuri, Vaisanen, Alho – Taylor, Schuller, Valakari – Pukki, Pohjanpalo.

⚽ 5. Franta – Finlanda cote pariuri.

Franta a incasat usor pana acum, iar Betano ne ofera marti o super cota de 2.70 la GG.
Si pariul pe minim 3 reusite se plateste destul de bine, la o cota de 1.72.

⚽ 6. Franta – Finlanda ponturi pariuri.

Franta – Finlanda ponturi pariuri

Chiar daca Franta porneste mare favorita, eu o sa joc intervalul 2-4 reusite in meci din oferta Netbet, acolo unde avem cea mai mare cota.

Din moment ce Franta va incepe cu Benzema, Mbappe si Griezmann, este clar ca ar trebui sa ajunga la doua goluri destul de lejer. Daca mai amintesc si faptul ca Finlanda a marcat si ea la fiecare meci din grupa, ar fi normal sa nu avem emotii cu pariul pe 2+.

Nu cred insa ca vom depasi limita maxima a intervalului. Oaspetii nu stau deloc rau pe aparare, in timp ce Franta nu a facut scoruri mari in grupa. 4 din cele 5 partide disputate de cocosi s-au incadrat pe intervalul propus.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Franta – Finlanda
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.54 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: