Franta – Maroc ponturi pariuri 14.12.2022

Scris de Frisk13/12/2022
1
1.57
X
4.25
2
7.10
Franta
Maroc
VEZI 6 PONTURI

Nimeni nu s-ar fi gandit, inainte de inceperea Campionatului Mondial, ca distributia unei semifinale ar putea fi Franta - Maroc. Totusi, balonul este rotund, dupa cum spun jurnalistii, asa ca Franta va avea de trecut de un obstacol surprinzator si foarte greu. 

Pe ce post TV este Franta - Maroc?

Postul public de televiziune, TVR 1, plus extensia sa HD, transmit acest meci. Semifinala poate fi urmarita si pe TVR Plus. 

Unde se joaca Franta - Maroc?

Meciul  Franta - Maroc se joaca pe frumosul Stadion Al Bayt. Situat in orasul Al Khor, stadionul inaugurat in 2021 are peste 68.000 de locuri capacitate. 

Informatii echipe

Franta

  • Antrenorul Didier Deschamps a condus aceasta echipa la titlul mondial din 2018, pe care incearca sa il apere acum in Qatar. 
  • Didier Deschamps este, alaturi de Mario Lobo Zagallo si Franz beckenbauer, printre cei care a devenit campion mondial ca jucator (1998) si antrenor (2018).  
  • Echipa Frantei este lipsita de aportul Balonului de Aur, Karim Benzema, accidentat chiar inainte de fluierul de start.
  • Lloris a bifat selectia 140 in partida cu Anglia.
  • Giroud, fara gol in campania din 2018, cand a fost titular in toate meciurile, s-a autodepasit la acest turneu final.
  • Echipa Frantei nu a catsigat niciodata doua titluri mondiale consecutive.

Franta date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • La semifinala cu Maroc va lipsi Lucas Hernandez, accidentat, locul sau fiind luat pe postul de fundas stanga de fratele acestuia. 
  • Impotriva Frantei s-au acordat trei penalty-uri in optimi si sferturi de finala. Lewandowski a transformat la 3-0, in vreme ce Kane a egalat, 1-1, dar a ratat egalarea la doi. 
  • Mbappe este in top cu participarea la goluri, reusite si pase decisive, avand astfel 7 de actiuni.
  • A pierdut un singur meci la turneul final 2022, contra Tunisiei, cand era deja calificata din faza grupelor. 

Maroc

  • Maroc este echipa marilos surprize la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar 2022. 
  • Selectionerul Rengraoui a fost instalat cu numai trei meciuri, toate amicale, inainte de startul Campionatului Mondial. 
  • Atingand faza semifinalelor, marocanii sunt la cea mai mare performanta din istoria tarii si a continentului african.
  • Excelentul portar Bono a castigat, cu echipa de club Betis Sevilla, Trofeul Zamora in Spania.
  • Hakimi, Zyech, Amrabat sunt numai cateva din numele vanate intens de impresari. 

Maroc date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • Chedirra a primit cartonas rosu, dupa cumul de doua galbene, in sfertul de finala cu Portugalia, fiind acum suspendat pentru semifinala cu Franta. 
  • Maroc are cea mai buna aparare la acest Campionat Mondial, cu un singur gol primit in cinci meciuri. 
  • A realizat un sir istoric de surprize, eliminand natiuni cu care are diverse relatii de inamicitie precum Belgia, Spania, Portugalia.
  • A fost in aceeasi grupa cu Croatia, cu care se poate reintalni in ultimul meci din Qatar.
  • Presa din Algeria nu a scris niciun cuvant despre calificarea Marocului in semifinalele Campionatului Mondial. 

Echipe Probabile

franta

21:00

maroc

Lloris

 Kounde

Varane

Upamecano

T Hernandez

Tchouameni

Rabiot

Dembele

Griezmann

Mbappe

Giroud

world cup logo

Bounou

Hakimi

El Yamiq

Benoun

Attiyat Allah

Ounahi

Amrabat

Amallah

Ziyech

En-Nesyri

Boufal

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Franta - Maroc arbitru

O brigada mexicana condusa de Cesar Ramos va oficialiaza semifinala dintre Franta si Maroc, acesta urmand a fi ajutat de la margine de Alberto Morin si Miguel Hernandez. Precedentul joc condus la Mondial de aceasta brigada a fost cel dintre Portugalia si Elvetia din optimi, incheiat cu scorul de 6:1 pentru lusitani.

Franta - Maroc cote marite la Betano

  • Cota 8.00 in loc de 7.50 pentru Olivier Giroud marcheaza cu capul.
  • Cota 4.00 in loc de 3.70 pentru Franta castiga ambele reprize.

Franta – Maroc ponturi pariuri

Semifinala dintre Franta si Maroc este un aspeciala din multe puncte de vedere. marocul foloseste limba franceza ca oficiala si are selectioner franco-marocan, nascut in Franta si care a jucat in Franta.

Totusi, sirul surprizelor (Belgia, Spania, Portugalia) pare sa ia acum sfarsit pentru frumoasa echipa marocana, deoarece Franta este o echipa mult mai solida, lucru demonstrat din plin si in fata englezilor.

De aceea am ales Mega Cota de la Betano, care este 1.57, ceva mai mare decat cota obisnuita care este de numai 1.53. Franta nu poate rata calificarea in finala, mai ales acum cand se pregatea pentru o confruntare mult mai grea pe hartie, cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.
Frisk
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Franta – Maroc
Pronostic: 
Franta solist
Cota: 
1.57 @

Franta – Maroc ponturi pariuri

Pentru aceasta disputa eu am ales un Bet Builder de la Betano, in care am incredere foarte mare.

In primul rand, astept un succes al Frantei inca din timpul regulamentar. Campioana Mondiala este net superioara ca si lot, experienta si calitate individuala. Chiar nu vad un compartiment in care africanii sa poata concura cu adversarii lor de pe teren. In plus, norocul Marocului trebuie sa se sfarseasca undeva, iar adversarul de acum este prea tare ca sa mai mearga apararea pe doua linii. Giroud este letal in careu, Mbappe si Griezman sunt sclipitori, asa ca totul ii recomanda pe francezi.

De asemenea, nu cred ca marocanii pot ajunge la 2 goluri marcate. Oricum, nu atacul este punctul lor forte. Franta nu a incasat niciodata mai mult de un gol pana acum in turneu.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Franta – Maroc
Pronostic: 
Bet Builder : 1 final & Maroc sub 1.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Franta – Maroc ponturi pariuri

Iti voi propune si la acest meci acelasi pariu pe care ti l-am sugerat si la cealalta semifinala, cea dintre Argentina si Croatia. Cred eu ca ambele formatii vor intra extrem de precaute pe gazon si cel mai probabil tabela se va debloca destul de greu.

Franta va cam domina aceasta confruntare. Cu toate astea insa, nu ii vad pe Mbappe si compania sa depaseasca foarte usor apararea adversa. A avut 5 partide la acest turneu final si in 3 era egalitate dupa 30 de minute.

Maroc a impresionat in primul rand datorita selectionerului Walid Regragui. Acesta a stiut sa organizeze foarte bine defensiva. Si ea a fost implicata tot in 5 dueluri la aceasta Cupa Mondiala si doar intr-unul s-a inscris in prima jumatate de ora.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Franta – Maroc
Pronostic: 
rezultat interval 00:00 – 29:59 – Egal
Cota: 
1.60 @

Franta – Maroc ponturi pariuri

Franta a reusit sa evite prelungirile in cele doua meciuri eliminatorii de pana acum si e clar faptul ca va fi mult mai proaspata pentru acest meci, fiind de asemenea echipa cu cele mai putine absente.

Iar absentele, pentru o selectionata de plan secund cum e Maroc, conteaza foarte mult, cele mai importante fiind absentele din aparare ale lui Aguerd si Saiss, care ar putea fi chiar decisive.

Franta e o echipa mult mai dinamica si astfel cred ca acestia se vor impune in 90 de minute, intr-un meci pe care acestia sa il domine in cea mai mare masura.
Franta – Maroc
Pronostic: 
Bet Builder: victorie Franta, Franta peste 2.5 cornere
Cota: 
1.60 @

Franta – Maroc ponturi pariuri

Marocul a aratat o forta defensiva incredibila la acest turneu final si a impresionat pe toata lumea cu rezistenta de care a dat dovada in partidele jucate pana in acest moment. Cu toate acestea, cred ca aceasta confruntare cu Franta va fi cea care va pune capat visului marocan.

Franta a avut nevoie de foarte multe ori doar sa ii aiba in teren pe Mbappe, pe Giroud si pe Griezmann pentru ca victoria sa fie un desavarsita, lucru care ma face sa cred ca vor profita in continuare de forma buna in care se afla si o vor consolida cu o calificare in finala Cupei Mondiale din Qatar.

Nu ii vad pe francezi cedand in fata africanilor, insa pot sa anticipez faptul ca marocanii se vor apara cu toata puterea lor, asa cum au facut-o si pana acum. Europenii vor avea o misiune dificila, insa nu una imposibila. Defensiva Marocului poate si sunt convins ca va fi depasita cel putin o data.

Prevad un meci cu nu mai mult de trei goluri, alaturi de care am mai adaugat, cu ajutorul BetBuilderului de la Betano, inca doua pronosticuri: Maroc sub 0.5 goluri in prima repriza si Franta peste 1.5 cornere in cea de-a doua repriza.
Franta – Maroc
Pronostic: 
BetBuilder: Total goluri sub 3.5 & Maroc sub 0.5 goluri in prima repriza & Franta peste 1.5 cornere in a doua repriza
Cota: 
1.70 @

Franta – Maroc ponturi pariuri

Cred ca drumul Marocului la aceasta Cupa Mondiala se va opri in semifinale. De data aceasta echipa africana intalneste o adversara prea puternica, francezii avand prestatii excelente pana acum. Marocul a profitat de jocul slab facut de Spania si Portugalia, insa Franta e momentan la un cu totul alt nivel, demonstrand acest lucru pe parcursul competitiei.

Sa nu uitam ca in optimi francezii au invins fara probleme Polonia, iar apoi au batut-o si pe Anglia, una dintre favoritele la castigarea mondialului. Mbappe si compania par a avea acum o misiune usoara si nu cred ca vor da cu piciorul unei noi finale de Campionat Mondial. Mizez astfel pe victoria francezilor, dar si pe peste 1.5 goluri in meci.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Franta – Maroc
Pronostic: 
1 solist si peste 1.5 goluri
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Marocul va ceda la scor azi, de mentionat ca faimoasa linie defensiva marocana nu va fi completa azi iar rezervele nu pot face fata unui atac francez sustinut. Asadar, povestea despre cat de greu primeste gol Marocul nu mai este valabila azi.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: