Franta – Norvegia – pontul pentru finala Campionatului Mondial de handbal masculin

150

Aceasta editie a Campionatului Mondial de handbal a ajuns la momentul cel mai asteptat de toti, lupta pentru medaliile de aur. Ultimul meci de la acest mondial va debuta duminica de la ora 18:30. Inainte de a oferi un pronostic pentru aceasta intalnire trebuie sa facem o analiza amanuntita a celor 2 adversare.

Franta a facut un campionat perfect din puncte de vedere al rezultatelor obtinand 8 victorii din 8 posibile. Media francezilor de goluri marcate pe meci este de 31,1 goluri pe meci reusind 249 de goluri din 382 de aruncari pe spatial portii adverse. Procentul de reusita al aruncarilor transformate in gol este de 65%. Gazdele de la 6 metri au marcat cele mai multe goluri 88, pana acum apoi aruncarile de la 9 metri au adus francezilor 55 de goluri. Principalii marcatori francezi sunt: Nedim REMILI cu 33 de goluri urmat de  Kentin MAHE 32 de goluri si Ludovic FABREGAS cu 28 de goluri din 30 de aruncari. Portarii Frantei  Vincent  Gerrard si “Titi” Omeyer au media de mingi aparate in valoare de 36%, reusind sa apere  107 mingi din cele 299 de aruncari venite spre poarta lor.

Norvegia este surpriza placuta a acestui campionat mondial. Norvegienii au ajuns in premiera in finala unei editii a campionatului mondial. Pana acum nordicii au reusit sa inscrie 248 de goluri din cele 395 de aruncari pe care le-au avut pe poarta adversa. In procente acest lucru reprezinta 63%. Principalele “guri de tun “ ale Norvegiei sunt: Kristian Bjornsen  Sander Sagosen cu 40 de goluri marcate si Bjarte Myrhol care a inscris de 38 de ori. Cele mai multe goluri ale nordicilor au venit de pe contraatac si aruncari de la 6 metri, fiecare cu cate 60 de goluri. Cei trei portari pe care se bazeaza Norvegia au media mingilor aparate de 35%.
Acest meci este unul special pentru jucatorii ambelor echipe. “Titi” Omeyer va juca ultimul sau meci pentru nationala si va avea ocazia sa isi treaca in palmares al-5-lea titlu mondial. Unul dintre liderii echipei Norvegiei va juca din vara tocmai la campionana Frantei PSG. Lupta pentru titlul de cel mai bun jucator al acestui turneu este foarte stransa si mai mult ca sigur rezultatul finale va inclina balanta in favoarea echipei care va da MVP-ul turneului.

Cred ca dupa acest meci Franta va castiga titlul. Are de partea sa experienta mult mai mare a jucatorilor sip e langa aceasta este tara gazda a turneului si va avea in spate o sala plina care ii va impinge spre trofeu.
Pronostic: Franta -2,5 cota 1,53 (Unibet – bonus 250 RON)

Bilantul pronosticurilor mele din handbal in luna ianuarie 2017: 17 corecte – 10 gresite

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here