Franta – Olanda ponturi pariuri 24.03.2023

Scris de Radu Oprea24/03/2023
1
1.88
X
3.50
2
4.30
Franta
Olanda
COTA PONT
1.60

Cred eu ca cel mai interesant meci al zilei de vineri este Franta - Olanda. Duelul se va desfasura pe Stade de France din Saint-Denis si va fi arbitrat de catre Maurizio Mariani. Am analizat ambele formatii si la final iti voi oferi un pronostic.

Franta

  • Tocmai ce a pierdut finala Mondialului din Qatar impotriva Argentinei la penalty-uri. In ultimele 4 partide a marcat, insa doar intr-una din precedentele 8 a scapat fara gol primit, deci sufera in defensiva.
  • S-a impus in 3 din cele mai recente 4 dueluri, exceptia fiind acel esec impotriva lui Lionel Messi si compania. Pe teren propriu a castigat 5 din ultimele 7 intalniri, exceptiile fiind insa 2 infrangeri, cu Danemarca si Croatia.
  • Ousmane Dembele, Paul Pogba, N’Golo Kante, Wesley Fofana si William Saliba sunt accidentati si lipsesc. Stevene Mandanda, Raphael Varane si capitanul Hugo Lloris au anuntat ca se retrag de la echipa nationala. 

Olanda

  • Si pe ea a scos-o tot Argentina de la Campionatul Mondial, dar in faza sferturilor de finala. Vine dupa 20 de meciuri in care a inscris, iar in 8 dintre ele nu a incasat nici macar un gol, deci si ofensiva si apararea merg bine.
  • In cele 20 de dispute la care am facut referire are doar un esec, iar pe 14 dintre ele le-a castigat. Nu a pierdut in ultimele 8 deplasari si in 6 s-a impus. Eu nu iti voi oferi insa aici ponturi pariuri de tip 1X2 pentru ca mi se pare riscant.
  • Steven Bergwijn si Frenkie De Jong au probleme medicale si din acest motiv se pare ca nu ii vom vedea in actiune. Louis van Gaal a decis sa renunte la cariera de antrenor, iar pe banca "Portocalei Mecanice" a fost numit Ronald Koeman. 
  • Un virus a lovit lotul batav chiar cu o zi înaintea meciului din Hexagon. Fundasii Matthijs de Ligt si Sven Botman, mijlocasul Joey Veermann, atacantul Cody Gakpo si portarul Bart Verbruggen au revenit in Olanda. In locul acestora au fost convocati Stefan de Vrij, Ryan Gravenberch si Kjell Scherpen.

Intalniri directe

Sunt 2 confruntari cat de cat recente, ambele in 2018, in Liga Natiunilor. Franta a castigat acasa cu scorul de 2-1, dar in Olanda, a pierdut cu 2-0. De atunci, lotul selectionatei lui Didier Deschamps s-a schimbat destul de mult.

Echipe probabile

Franta

21:45

Olanda

Maignan

Pavard

Upamecano

Konate

T. Hernandez

Rabiot

Tchouameni

K. Coman

Griezmann

Mbappe

Giroud

echipament bzc

Cillessen

Dumfries

Timber

V. van Dijk

N. Ake

M. de Roon 

Berghuis

Wijnaldum

Malen

Depay

Weghorst


00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Betano propune o cota de 2.37 pentru Kylian Mbappe inscrie oricand.
La acest operator ai o cota de 5.30 pentru penalty acordat in prima repriza. Vezi si ce coduri promotionale Betano poti folosi pentru bonusuri si oferte.

Franta – Olanda ponturi pariuri

Cel mai probabil aceste echipe se vor califica impreuna la EURO 2024 pentru ca sunt cu mult peste adversarele din aceasta grupa. Este primul meci din campania de calificare si eu ma astept ca ambele sa isi asume riscuri pentru a obtine victoria.

Franta evolueaza pe teren propriu si cu siguranta va fi sustinuta de foarte multi spectatori. Kylian Mbappe, Olivier Giroud sau Antoine Griezmann pot fi decisivi. Pariul GG sau 3+ a iesit in 3 din ultimele 4 dispute ale ei.

Olanda are si ea de la mijloc in sus o pleiada de superfotbalisti. Ma refer aici la Georginio Wijnaldum, Memphis Depay si Weghorst. A marcat dar a si primit gol in 3 din precedentele 4 confruntari.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Franta – Olanda
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: