Franta – Slovenia ponturi pariuri 05.08.2021

0

A doua semifinala de la campionatul olimpic de baschet masculin va opune doua echipe cu stiluri total diferite: Franta si Slovenia. In aceasta analiza o sa incerc sa aduc ultimele informatii si cele mai bune argumente pentru a gasi cel mai bun pariu.

Avem doua formatii neinvinse in aceasta competitie, insa doar una va merge in marea finala.

Franta

Evan Fournier & co. nu au pierdut vreun meci pana acum in competitie, si cauta sa joace in finala olimpica pentru prima oara din 2000 incoace. Adversarii lor nu au pierdut nici ei in acest turneu, asa ca meciul (macar din acest punct de vedere) se anunta unul extrem de echilibrat. Slovenia cauta un loc in finala la prima ei participare la aceasta competitie (not bad).

Francezii au castigat cu Italia in sferturi, unde eu am propus un handicap de +8.5 puncte pe „azzurri”. Totul a mers bine pana in ultimul minute de joc, cand aveam un „3 point game” in favoarea jucatorilor din Hexagon. Pana la final insa, loviturile libere si incapacitatea italienilor sa marcheze in secundele finale de joc au dus ca pontul sa fie pierdut, iar scorul final sa nu reflecte in mod exact desfasurarea din teren (84-75).

Ca echipa, Franta a inregistrat un procentaj de 47.6% din teren, din care 31.8% la linia de 3 puncte. Rudy Gobert a fost principalul marcator cu 22 de puncte si 9 recuperari, in timp ce Evan Fournier a fost si el acolo, cu ale sale 21 de puncte. Nicolas Batum si Thomas Huertel au fost acei „role players” atat de necesari in acest moment al competitiei. In faza defensiva, Franta a permis adversarilor un 42.9% la 2 puncte si doar 21.2% la cele de la distanta.

Slovenia

Am dat-o de gard si cu pontul impotriva slovenilor, propus in sferturi, cand am luat cele 15 puncte pe nemti gandindu-ma ca va veni un moment de regres pentru sloveni dupa victoria muncita cu Spania. Nu a fost insa asa, Doncic & co. s-au distrat cu adversarii din Germania, castigand la o diferenta de 24 de puncte (scor 94-70).

Acest succes, coroborat cu cele prin care tara cu doar 2 milioane de locuitori a ajuns la prima Olimpiada, duc la un total de 10 partide castigate la rand. In succesul cu Germania, Slovenia a inregistrat un procentaj de 54% din teren si un solid 42.9% la aruncarile de 3 puncte. Zoran Dragic a fost principalul marcator cu 27 de puncte, in timp ce Luka Doncic a mai si recuperat plus distribuit mingea pe langa ale sale 20 de puncte.

Am vazut si in partida cu Spania, desi adversarii au facut cam tot ce au putut pentru a-l opri pe Doncic, colegii sai s-au descurcat admirabil. Prepelic, Tobey sau Dragic sunt jucatorii prin care aceasta echipa este extrem de periculoasa. Apararea e si ea una ce permite adversarilor putine „open looks” de la distanta, asa ca francezii vor avea si ei probleme aici.

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 55.6%
Castigate: 20/36
Am urmarit ambele echipe pana acum in competitie, atat in meciurile din grupe, cat si in faza eliminatorie. Este mult hype in preajma acestei echipe din Slovenia si e pe bune. Luka Doncic este unul din cei mai buni jucatori din aceasta competitie, si cu el la timona (evitand foul trouble), slovenii au o sansa solida la marea finala.

Franta a castigat tot pana acum la acest turneu, iar surpriza pentru multi a fost evident in meciul inaugural vs SUA. Atunci am bifat un under la puncte, Gobert & co. practicat un slow pace si o defensiva in zona ce s-a pliat excelent pe adversari. Asta trebuie sa faca si azi, iar daca ii vor jena la loviturile de la distanta, atunci echipa din Hexagon are sansa ei la finala. Pana atunci, cea mai buna valoare o vad pe under-ul la puncte.

Franta - Slovenia (ora 14:00)
Pronostic: sub 175.5 puncte Cota: 1.91

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here