Franta – Tara Galilor ponturi pariuri 02.06.2021

Scris de Red02/06/2021

Franta si Tara Galilor incep pregatirea pentru turneul final si ma astept ca ambii selectioneri sa trateze foarte serios aceasta partida fiindca trebuie sa formeze un prim' 11 pe care sa se bazeze. Este o diferenta mare de valoare intre cele 2 loturi si am decis sa mizez pe solist, chiar daca este vorba de un joc amical, dar cota este prea mica asa ca am adaugat si un pariu pe goluri. Vezi mai jos recomandarea mea.

Franta

S-a calificat la acest turneu final fara prea mai probleme, in preliminarii facand parte din grupa H pe care a reusit sa o castige. In 10 meciuri a avut 8 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Dupa cum era de asteptat, a impresionat atat din punct de vedere ofensiv cat si defensiv fiindca a marcat 25 de goluri si a primit numai 6.

In 2021 a jucat 3 meciuri pana acum si are un rezultat de egalitate, 1-1 pe teren propriu cu Ucraina si 2 victorii in deplasare, 2-0 in Kazakhstan si 1-0 in Bosnia.

Tara Galilor

Nu cred ca multa lume se astepta ca Tara Galilor sa se califice la acest turneu final, dar a reusit acest lucru, de pe locul 2 din grupa E. A luptat pentru calificare pana in ultima runda, atunci cand a reusit sa o invinga pe Ungaria cu 2-0 pe teren propriu.

A jucat in stilul clasic, rigid, cu o aparare foarte exacta fiindca a primit numai 6 goluri si un atac foarte eficient deoarece cele 10 goluri marcate au adus nu mai putin de 14 puncte.

In 2021 a jucat 3 meciuri, un amical cu Mexic pe care l-a castigat cu 1-0 si 2 meciuri din preliminariile Campionatului Mondial si a pierdut cu 3-1 in deplasarea din Belgia si a castigat cu 1-0 pe teren propriu in compania Cehiei.

Intalniri directe

Cele 2 nationale s-au mai intalnit o singura data pana acum, in 2017, tot intr-un meci amical pe care Franta l-a castigat cu 2-0 pe teren propriu. Daca esti in cautare de ponturi si pariuri si crezi ca Franta se va impune din nou la handicap, ai o cota de 1.73 la Publicwin pentru acest lucru.

Franta – Tara Galilor echipe probabile

Franta (4-2-3-1): Lloris – Hernandez, Varane, Kimpembe, Pavard – Pogba, Kante – Mbappe, Griezmann, Coman – Benzema.

Tara Galilor (4-4-2): Ward – Davies, Ampadu, Rodon, Williams – James, Ramsey, Wilson, Brooks – Bale, Roberts.

Franta – Tara Galilor cote pariuri

Daca esti in cautare de ponturi Campionatul European de fotbal 2021, poti alege aceasta partida fiindca ambele nationale vor face parte din acest turneu final. Personal, cred ca va fi un meci cu putine goluri fiindca ambele echipe se apara foarte bine si avem o cota de 2.00 pentru cel mult 2 goluri marcate, la Publicwin.

Franta – Tara Galilor ponturi pariuri

Franta – Tara Galilor ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si mai sus, cred ca este o diferenta mare de valoare intre cele 2 loturi si o vad pe Franta mare favorita sa se impuna si am decis sa mizez pe ea, chiar daca este vorba de un joc amical.
Nu cred ca se vor inscrie prea multe goluri fiindca ambele formatii stau bine din punct de vedere defensiv.
De aceea am combinat pariul pe solist cu un interval de goluri pentru o cota marita.
Experienta si diferenta de valoare ar trebui sa isi spuna cuvantul si mizez pe victoria Frantei intr-un meci cu cel mult 4 goluri marcate.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Franta – Tara Galilor
Pronostic: 
1 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: