Freiburg – Bremen ponturi pariuri 17.10.2020

Scris de Red17/10/2020

Bremen a inceput neasteptat de bine acest sezon din Bundesliga si a impresionat in primul rand din punct de vedere ofensiv. Ma astept sa fie un joc foarte echilibrat in care ambele formatii sa atace in incercarea obtinerii celor 3 puncte puse in joc. Eu voi paria pe goluri in aceasta confruntare. Voi?

⚽ 1. Freiburg

Incepuse foarte promitator acest sezon fiindca in prima runda s-a impus cu 3-2 in deplasarea de la Stuttgart, apoi a urmat remiza cu Wolfsburg, 1-1 pe teren propriu, pentru ca in ultima runda sa piarda cu 4-0 in deplasarea de la Dortmund.

Astfel, dupa 3 meciuri se regaseste pe locul 12 cu doar 4 puncte stranse. A marcat 4 goluri si a incasat 7.

Pentru acest joc antrenorul nu-i are la dispozitie pe J. Haberer si pe M. Flekken, acestia fiind accidentati. De asemenea, G. Til este incert.

Freiburg Bremen Cote Pariuri

⚽ 2. Bremen

Parea ca va fi un nou sezon foarte slab pentru ca in prima runda a pierdut 1-4 pe teren propriu in compania Herthei. Au urmat apoi 2 victorii consecutive, 3-1 in deplasarea de la Schalke si 1-0 pe teren propriu cu Bielefeld.

Astfel, dupa 3 meciuri se regaseste pe locul 7 cu 6 puncte ceea ce este destul de bine. A marcat 5 goluri si a primit tot 5.

Rashica si D. Selke nu vor face deplasarea pentru ca sunt accidentati si asta va fi o problema destul de mare. De asemenea este posibil sa lipseasca si O. Toprak.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca aproape in fiecare an in Bundesliga si in general au fost meciuri spectaculoase. Ultima data au jucat in luna mai atunci cand Bremen s-a impus cu 1-0 in deplasare.

⚽ 4. Freiburg – Bremen echipe probabile

Freiburg (3-4-3): Muller – Gulde, Lienhart, Heintz – Schmid, Santamaria, Hofler, Gunter – Holer, Petersen, Sallai.

Bremen (3-1-4-2): Pavlenka – Friedl, Veljkovic, Selassie – Eggestein – Mbom, Bittencourt, Klaassen, Augustinsson – Sargent, Fullkrug.

⚽ 5. Freiburg – Bremen cote pariuri

Freiburg Bremen Cote Pariuri

⚽ 6. Freiburg – Bremen ponturi pariuri

Freiburg – Bremen ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si la inceput, ma astept sa va 2 echipe foarte ofensive si de aceea cred ca vor fi multe faze de gol la ambele porti. In consecinta aleg sa pariez pe goluri.
Freiburg pare sa aiba probleme in aparare fiind ca a incasat cel putin un gol in fiecare meci jucat pana acum, dar faptul ca joaca pe teren propriu ma face sa cred ca va reusi sa inscrie si ea.
Bremen se descurca decent atat in atac cat si in aparare. In 3 din ultimele 4 meciuri directe au reusit sa inscrie ambele formatii. De aceasta data cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 3 goluri.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Freiburg – Bremen
Pronostic: 
3-5 goluri
Cota: 
2.05 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: