Freiburg – Frankfurt ponturi pariuri 25.01.2023

Scris de Johnny25/01/2023
1
2.55
X
3.45
2
2.72
Freiburg
Frankfurt
COTA PONT
1.60

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 17-a din Bundesliga este cel dintre Freiburg si Frankfurt. Cele doua formatii se vor intalni miercuri seara, de la ora 21:30, pe Europa Park Stadium.

Freiburg

  • A inceput anul cum nu se putea mai rau, fiind umilita cu 0-6 de catre Wolfsburg in deplasare. In ciuda acelui esec ramane in careul de asi, pe locul 4. Meciul de miercuri este unul foarte dificil si ramane de vazut daca jucatorii si-au revenit din punct de vedere moral. 
  • In general joaca bine acasa. Are o serie de patru victorii consecutive pe Europa Park. In acest interval s-a prezentat bine pe faza de atac si a inscris de fiecare data minim doua goluri.
  • Grifo a fost bolnav si a ratat partida din weekend, insa are sanse mari sa revina in primul 11. Sallai in schimb e in continuare accidentat.

Frankfurt

  • A jucat mult mai bine in runda trecuta. A invins-o fara probleme pe Schalke, scor 3-0. Ocupa un excelent loc doi si s-a apropiat la cinci puncte de Bayern. E pe val, iar in ultimele zece runde a suferit doar doua esecuri.
  • E foarte periculoasa in deplasare. A dat minim doua goluri in patru din precedentele sase astfel de confruntari. La cum se prezinta atat ea, cat si adversara, e indicat sa jucam ponturi pariuri Bundesliga pe goluri.
  • Pellegrini, Tuta, Wenig si Ebimbe vor rata cu totii acest duel, fiind accidentati.

Intalniri directe

Patru din precedentele cinci confruntari au fost de GG si 3+. In sezonul trecut fiecare echipa si-a castigat partida desfasurata in deplasare.

Echipe probabile

Freiburg

21:30

Frankfurt

Flekken

Lienhart

Ginter

Sildillia

Kubler

Hofler

Eggestein

Gunter

Grifo

Doan

Gregoritsch

echipament bzc

Trapp

Ndicka

Smolcic

Jakic

Knauff

Sow

Kamada

Buta

Lindstrom

Gotze

Muani

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Pentru X la pauza cota este de 2.10 la Mozzart pariuri online.

La scor corect 2-2 cota este de 14.00.

Freiburg – Frankfurt ponturi pariuri

Frankfurt si Freiburg sunt doua echipe care au impresionat ca joc in prima parte a sezonului. Ambele formatii s-au axat pe faza de atac si depasesc lejer media de 1.5 goluri marcate pe intalnire. Frankfurt chiar are deja 35 de reusite si inclusiv in deplasare practica un fotbal extrem de ofensiv.

Sunt de parere ca doua astfel de formatii ne pot oferi un duel pe cinste. Avand in vedere ca ambele prefera jocul pe contre, cel mai probabil vom vedea multe ocazii la ambele porti. Eu unul anticipez goluri in ambele porti, iar la o cota de 1.60 va propun sa jucati un GG.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Freiburg – Frankfurt
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: