Freiburg – Frankfurt ponturi pariuri 20.01.2021

Scris de Andrei-Chirita20/01/2021

De la ora 21:30 pe Schwarzwald-Stadion va avea loc intalnirea dintre Freiburg si Frankfurt. Doua formatii aflate intr-o forma de invidiat ce se pregatesc sa atace locurile de cupa europeana.

⚽ 1. Freiburg

Alb-negrii condusi de la margine de germanul Streich se afla in cel mai bun moment al lor de cand a inceput noua stagiune in Germania. Desi ocupa locul 9 cu 23 de puncte, Freiburg a reusit sa castige 4 din ultimele 5 jocuri.

Are 3 victorii consecutive pe teren propriu in care a reusit sa marcheze de 11 ori. Din pacate, seria de succese s-a incheiat la Munchen, pierzand cu campioana Bayern, scor 1-2.

Flekken, Kwon Chang-Hoon, Santamaria si Schmid sunt accidentati si vor rata intalnirea din aceasta seara.

⚽ 2. Frankfurt

Formatia lui Hutter este de neoprit in ultima vreme si anunta intrarea in cursa pentru obtinerea unui loc de cupa europeana la finalul acestei stagiuni. Frankfurt se afla pe pozitia a 7-a cu 26 de puncte, la doar 3 distanta de UCL.

Mai mult decat atat, a ajuns la 4 victorii consecutive fiind echipa momentului in Bundesliga 1 cu 12 goluri marcate in 5 partide. Dupa succesul cu 2-0 pe terenul lui Mainz, alb-rosii au trecut cu 3-1 de Schalke 04.

Ache este singura absenta a oaspetilor pentru aceasta confruntare, germanul suferind probleme la tendon.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima confruntare directa a avut loc in stagiunea precedenta pe terenul lui Frankfurt, avand parte de un meci cu adevarat spectaculos cu 6 goluri pe tabela, scor 3-3.

Nu s-au mai inscris pe terenul lui Freiburg mai mult de doua reusite de 6 ani, de la succesul alb-negrilor cu 4-1.

⚽ 4. Freiburg – Frankfurt echipe probabile

Freiburg (3-4-3): Muller – Gulde, Schlotterbeck, Lienhart – Kubler, Abrashi, Hofler, Gunter – Grifo, Demirovic, Sallai

Frankfurt (3-4-2-1): Trapp – Abraham, Hinteregger, N’Dicka – Kostic, Hasebe, Sow, Durm – Younes, Barkok – Silva

⚽ 5. Freiburg – Frankfurt cote pariuri

Poti paria pe o cota de 2.45 pe un interval de 2-3 de goluri in prima repriza chiar la Superbet. Citeste articolul Pareri Superbet daca vrei sa vezi ce spun pariorii despre aceasta agentie de pariuri online.

⚽ 6. Freiburg – Frankfurt ponturi pariuri

Freiburg – Frankfurt ponturi pariuri

Mizez pe goluri in aceasta seara la Freiburg unde ma astept ca cele mai in forme echipe din Bundesliga 1 sa ne ofere un fotbal ofensiv.
Freiburg a marcat de 15 ori in ultimele 5 jocuri, si cred ca seria de victorii ar fi continuat si dupa ultima etapa daca nu ar fi avut deplasare pe terenul campioanei Bayern.
Frankfurt se simte excelent dupa ultimele succese, si promite sa faca un joc asemanator si in aceasta deplasare, avand mare nevoie de puncte, fiind in lupta directa cu Freiburg pentru cupele europene.
Asadar, evit pariul pe solisti si mizez pe goluri, minim 3 fiind posibile daca ofensivele celor doua formatii vor fi si de aceasta data la inaltime.
Freiburg – Frankfurt
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri
Cota: 
1.65 @

Freiburg – Frankfurt ponturi pariuri

Este o confruntare intre 2 formatii care sunt vecine in clasament si de aceea cred ca va fi un joc foarte spectaculos, fiindca punctele puse in joc sunt cat se poate de importante, ambele fiind in lupta pentru un loc european.
In cazul ambelor formatii, toate meciurile de pana acum din Bundesliga au fost de peste 1.5 goluri si asta cred ca spune destul de multe despre stilul de joc.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Freiburg – Frankfurt
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: