Fulham – West Ham ponturi pariuri 06.02.2021

Scris de Zamfi05/02/2021

Sambata seara, de la ora 19:30 pe arena Craven Cottage din Londra va avea loc confruntarea dintre Fulham si West Ham. La centru va fi o brigada condusa de Mark Dean. Mai jos gasiti cateva detalii si statistici despre ambele formatii, dar si un pronostic cu o cota atractiva.

⚽1. Fulham

Se afla pe locul 18 in acest moment cu un total de doar 14 puncte dupa 21 de partide disputate, inregistrand un golaveraj negativ, 17:31.

Forma echipei este una dezamagitoare, astfel ca in ultimele 5 runde a acumulat 2 puncte, marcand 3 goluri si primind 7. Are 3 infrangeri consecutive in Premier League, fiind eliminata si din Cupa Angliei, dupa 0-3 in fata lui Burnley.

Reid este cel mai bun marcator cu 5 reusite, urmat de Lookman si Cavaleiro, ambii cu 3 goluri inscrise. Din acest duel nu vor face parte Cairney si Kongolo din cauza accidentarilor la geninchi, respectiv coasta.

⚽2. West Ham

Traverseaza o forma excelenta, in ultimele 10 partide avand doar o singura infrangere, pe teren propriu contra lui Liverpool, iar in acest moment se afla pe locul 5 cu 38 de puncte, fiind in imediata apropiere a locurilor de Champions League.

In ultima etapa de Premier League s-a impus pe terenul lui Aston Villa cu 3-1, prin 2 goluri inscrise de Lingard si unul de Soucek, ultimul fiind si cel mai bun marcator al formatiei cu 8 goluri.

Fundasul congolez Arthur Masuaku este singura absenta a lui West Ham pentru aceasta deplasare.

⚽3. Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in sezonul 2018/2019, West Ham castigand ambele partide; 3-1 pe propriul teren si 2-0 in deplasare.

⚽4. Fulham – West Ham echipe probabile:

Fulham (3-4-2-1): Areola – O. Aina, J. Andersen, Adarabioyo – De Cordova-Reid, H. Reed, Zambo-Anguissa, A. Robinson – Loftus-Cheek, A. Lookman – A. Mitrovic.
West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell – Rice, Soucek – Fornals, Benrahma, Bowen – Antonio

⚽5. Fulham – West Ham cote pariuri

In oferta operatorului de pariuri sportive Unibet am remarcat unul dintre cele mai interesante pronosticuri din fotbal si anume peste 1.5 goluri in repriza secunda a acestui eveniment, cota fiind 2.16. Te invit sa accesezi pagina UNIBET pentru mai multe pronosticuri fotbal Anglia Premier League.

⚽6. Fulham – West Ham ponturi pariuri

Fulham – West Ham ponturi pariuri

Oaspetii pornesc favoriti in acest duel si prin prisma faptului ca traverseaza o perioada excelenta avand 5 partide disputate pe teren strain fara infrangere, 4 dintre acestea fiind victorii. Jocul echipei functioneaza perfect, mijlocasii Lingard si Soucek fiind printre cei mai remarcati.
De partea cealalta, Fulham, nu se descurca deloc bine in campionat, fiind in acest moment pe loc retrogradabil, iar lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai grea. Desi in primul 11 intalnim jucatori interesanti precum Loftus-Cheek sau Mitrovic, formatia lui Parker nu se regaseste, ajungand la 7 partide fara victorie.
Asadar, ma astept la un joc in care gazdele sa riste pentru ca au nevoie urgenta de puncte, in timp ce oaspetii probabil vor profita de greselile aparute in defensiva lui Fulham. Peste 1.5 goluri consider ca este un pronostic decent, combinat cu peste 6.5 cornere, obtinand o cota buna, ce merita adaugata pe biletele dumneavoastra.
Zamfi
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Fulham – West Ham
Pronostic: 
peste 1.5 goluri& peste 6.5 cornere
Cota: 
1.50

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: