Furth – Bochum ponturi pariuri 16.10.2021

Scris de Johnny15/10/2021


Greuther Furth si Bochum se vor intalni sambata intr-un adevarat duel al suferintei intre ultimele doua clasate din Bundesliga. Confruntarea este programata de la ora 16:30, pe Sportpark Ronhof Thomas Sommer din Furth. Aceasta conteaza pentru etapa cu numarul opt.

⚽ 1. Furth.

Momentan pare a fi cea mai slaba echipa de pe prima scena a fotbalului german. A obtinut pana acum doar un singur punct. Vine dupa cinci esecuri consecutive. In sase din precedentele sapte partide de pana acum a incasat minim doua goluri. Golaverajul e catastrofal, de -14.

Singurul punct de pana acum a fost luat din meciul cu Bielefeld. Trebuie sa-si ridice nivelul jocului defensiv. Incaseaza in medie aproape trei goluri pe intalnire. Ofensiva nu se prezinta chiar atat de rau si astfel are deja cinci partide incheiate cu goluri marcate in ambele porti.

Jung, Kehr, Ngankam si Nielsen au probleme de ordin medical si cu totii sunt nevoiti sa declare forfait pentru aceasta confruntare.

⚽ 2. Bochum.

N-are o situatie cu mult mai buna decat Furth. Este pozitionata chiar deasupra ei si are cu trei puncte mai mult acumulate. Singurul succes stagional a venit in fata lui Mainz, iar celalalt punct a fost obtinut din partida cu Stuttgart. A suferit mult in ultimele doua deplasari si a luat in total 10 goluri de la Bayern si Leipzig.

Daca vrei sa bagi pe biletul zilei azi un pont de la acest meci, iti recomand sa nu mergi pe mana ei. A pierdut toate cele patru deplasari efectuate. Sigur, acum intalneste o adversara mai slaba din punct de vedere valoric, dar chiar si asa, cred ca ii va fi greu sa se impuna.

Thomas Reis se confrunta cu cateva probleme de efectiv inaintea acestei deplasari. El nu-i va avea la dispozitie pe Bockhorn, Letsch, Tesche si Zoller.

⚽ 3. Furth – Bochum intalniri directe.

Sapte din precedentele opt intalniri directe au fost de GG. Cele doua echipe s-au intalnit in sezonul trecut din 2. Bundesliga, iar fiecare din ele s-a impus in partida disputata in deplasare.

⚽ 4. Furth – Bochum echipe probabile.

Furth (4-1-3-2): Funk – Meyerhöfer, M. Bauer, Viergever, Willems – Griesbeck – Seguin, Dudziak, Tillman – Itten, Hrgota.
Bochum (4-2-3-1): Riemann – Gamboa, Masovic, Bella Kotchap, Danilo Soares – Losilla, Rexhbecaj – Antwi-Adjei, Löwen, Holtmann – Polter.

⚽ 5. Furth – Bochum cote pariuri.

La GG Maxbet pariuri sportive iti propune o cota de 1.58. Pentru gol in ambele reprize cota e de 1.66.

⚽ 6. Furth – Bochum ponturi pariuri.

Furth – Bochum ponturi pariuri

Se intalnesc doua echipe care au avut probleme mari in acest debut de sezon. Ambelor le-au cam lipsit rezultatele pozitive astfel ca au mare nevoie de puncte in acest meci. Ma astept sa le vad pe amandoua practicand un fotbal mult mai ofensiv decat cel cu care ne-au obisnuit. Ambele vor prinde curaj avand in vedere ca diferenta de valoare dintre ele nu e deloc mare.

Sa nu uitam ca Furth si Bochum ne-au obisnuit cu meciuri spectaculoase in ultimii ani. Sapte din precedentele opt intalniri directe au fost de GG. Parerea mea este aceea ca ambele formatii vor juca pe cartea atacului deoarece victoria e absolut necesara. De aceea mizez pe un duel spectaculos, cu goluri in ambele porti.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Furth – Bochum
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: