Gabriela Ruse – Ekaterina Alexandrova ponturi 07.02.2020

0

Primul meci al confruntarii Romania – Rusia din Fed Cup va avea loc intre tanara Gabriela Ruse si Ekaterina Alexandrova, proaspata castigatoare a trofeului de la Shenzen din debutul acestui an. Meciul va avea loc vineri, incepand cu ora 16:00, fiind transmis in direct pe Digisport 1.

Gabriela Ruse - Ekaterina Alexandrova ponturi pariuri

@WTATenns

?1. Gabriela Ruse

Jucatoarea romanca in varsta de 22 de ani ocupa in prezent locul 166 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera de pana acum.

S-a axat si in ultimele sezoane in special pe turnee de nivel ITF, de mici dimensiuni, reusind sa ajunga in fazele superioare ale catorva astfel de turnee.

Are ocazia de a demonstra in acest meci ca este o vitoare jucatoare de baza in cadrul echipei de Fed Cup, insa meciul impotriva rusoaicei se anunta foarte dificil.

?2. Ekaterina Alexandrova

Tanara jucatoare din Rusia, in varsta de 24 de ani, traverseaza cea mai buna perioada a carierei, ocupand in prezent locul 28 in clasamentul WTA.

A reusit un debut excelent de sezon, reusind sa se impuna in turneul de la Shenzen, pierzand un singur set in intreg turneul.

Vine la Cluj dupa un tur al 3-lea reusit la Australian Open, unde a fost invinsa de cehoaica Petra Kvitova.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit panaa acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa oficiala.

? 4. Date statistice

Ekaterina Alexandrova este jucatoarea mult mai experimentata, 1.50 e cota pentru victoria romancei in minimum de seturi.
Gabriela Ruse incearca sa faca un meci solid in fata propriilor fani, 2.50 e cota pentru un set castigat de romanca in acest meci.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Gabriela Ruse – Ekaterina Alexandrova cote pariuri

?6. Gabriela Ruse – Ekaterina Alexandrova ponturi pariuri

Chiar daca va avea toata sala din Cluj impotriva ei, diferenta de experienta dintre cele doua si forma de joc este una considerabila in favoarea jucatoarei din Rusia, care incearca sa aduca un prim punct important echipei sale. Ma astept la un meci destul de de dezechilibrat, in care rusoaica va controla fara probleme schimburile de mingi. Mizez astfel pe o victorie clara a Ekaterinei Alexandrova, in minimum de seturi in acest meci.

G. Ruse - E. Alexandrova
Pronostic: E. Alexandrova 2-0Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here