Gael Monfils – Vasek Pospisil ponturi 09.02.2020

0

Vasek Pospisil a revenit senzational impotriva lui David Goffin in semifinalele de la Montpellier, urmand sa il intalneasca in ultimul act pe favoritul gazdelor, francezul Gael Monfils. Duelul dintre cei doi este programat duminica, incepand cu ora 15:30.

Gael Monfils - Vasek Pospisil ponturi

@ATP Tour

?1. Gael Monfils

Jucatorul francez, ajuns la 33 de ani, se afla in prezent pe locul 9 in clasamentul ATP al probei de simplu.

Aceasta perioada a anului este una prolifica pentru Monfils, reusind anul precedent sa castige in luna februarie turneul de la Rotterdam.

Anul curent l-a inceput excelent, ajungand pana in faza optimilor de finala la Australian Open, in timp ce in aceasta saptamana a pierdut un singur set, impotriva lui Adrian Mannarino in turul secund.

?2. Vasek Pospisil

Jucatorul canadian de 29 de ani se afla in prezent pe locul 132 in clasamentul ATP, acesta jucand cu clasament protejat.

In debutul anului precedent a suferit o operatie in zona lombara, care l-a tinut departe de teren o perioade indelunganta.

A reusit in finalul anului precedent sa castige cateva turnee Challenger disputate tot pe suprafata dura, in timp ce in acest an a fost invins in primul tur de la Melbourne.

In acest turneu s-a descurcat formidabil, pierzand un singur set impotriva lui David Goffin in semifinale, iar in setul decisiv a revenit de la 5-4 cu break pentru belgian.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 5 ori, Monfils castigand toate aceste intalniri, de fiecare data in minimum de seturi.

? 4. Date statistice

Gael Monfils a castigat toate meciurile directe, 1.44 este cota pentru ca francezul sa repete victoria.
Ultimul meci direct a fost incheiat in 2 seturi, 1.60 e cota pentru ca meciul sa fie decis in minimum de seturi.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Gael Monfils – Vasek Pospisil cote pariuri

?6. Gael Monfils – Vasek Pospisil ponturi pariuri

Vasek Pospisil a reusit un turneu excelent pana acum, insa impotriva lui Gael Monfils pare ca are un adevarat complex, pierzand toate cele 5 meciuri directe in minimum de seturi. Tinand cont de aceste statistici si faptul ca Monfils va fi sustinut de intreaga sala de la Montpellier, ma astept ca francezul sa fie in controlul partidei, oferindu-i o replica foarte solida pe contraatac jucatorului canadian, care va incerca sa fie in continuare foarte agresiv.

G. Monfils - V. Pospisil
Pronostic: G. Monfils castiga primul set si meciulCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here