Caroline Garcia – Ons Jabeur ponturi 09.09.2022

Scris de Tennis.tipster.9208/09/2022
1
1.65
X
0.00
2
2.30
Caroline Garcia
Ons Jabeur
COTA PONT
1.53

Caroline Garcia pare de neoprit in aceasta perioada a sezonului, califacandu-se fara emotii pana in semifinale. In aceasta faza avansata a turneului o va intalni pe tunisianca Ons Jabeur, intr-un meci programat vineri, incepand cu ora 02:00. Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport.

Caroline Garcia

  • Sunt foarte mari sanse ca Caroline Garcia sa ajunga aproape de cel mai bun loc ocupat in cariera, locul al 4-lea, daca continua cu aceleasi rezultate foarte bune.
  • Are o serie incredibila de 15 victorii consecutive, venind la New York dupa titlul castigat la Cincinnati.
  • Fara niciun set pierdut la US Open, Caroline Garcia a eliminat in ultimele 2 tururi reprezentate ale gazdelor, Alison Riske si Coco Gauff.

Ons Jabeur

  • Dupa finala de la Wimbledon pierduta la Elena Rybakina, Ons Jabuer a avut o vara modesta, fara niciun rezultat notabil.
  • Cu doar un sfert de finala disputat la San Jose, tunisianca a coborat pana pe locul al 5-lea in clasamentul WTA.
  • Si-a revenit insa in turneul de la US Open, cedand un singur set in primele 5 jocuri, iar in ultimele runde le-a invins pe Veronika Kudermetova si Alja Tomlajanovic.

Intalniri directe

Ons Jabeur conduce cu un neverosimil 6-0 in confruntarile directe, ultimul joc direct avand loc la Australian Open in urma cu 2 ani, cu 2-1 la seturi.

Cote pariuri

Victoria in minimum de seturi a lui Caroline Garcia poate fi jucata la o cota de 2.47 la Betano.

Caroline Garcia – Ons Jabeur ponturi pariuri

Cu siguranta faptul ca Jabeur conduce cu 6-0 in confruntarile directe reprezinta un aspect de care trebuie tinut cont in analiza acestei partide. Cu toate ca Garcia traverseaza cea mai buna perioada din ultimii 3 ani, este foarte clar ca nu ii convine stilul de joc practicat de tunisianca, fiind si aceasta din urma la un nivel superior celui din urma cu cateva sezoane cand au avut loc acele confruntari.

Ambele jucatoare au reusit un turneu bun pana acum, insa cu un mic plus pentru Garcia, frantuzoaica avand un joc mai agresiv, placut ochiului. Insa, desi este considerata tot mai favorita in acest duel, ma astept la un meci echilibrat, cu mari sanse de a fi decis in 3 seturi. Aleg insa un numar minim de 20 de game-uri, numar ce poate fi atins chiar si in 2 seturi, cu destula usurinta la acest nivel.
Caroline Garcia – Ons Jabeur
Pronostic: 
Peste 19.5 game-uri
Cota: 
1.53 @

Caroline Garcia – Ons Jabeur ponturi pariuri

O limita destul de mare propusa de Netbet care in opinia mea va fi greu de depasit, probabil agentia mizeaza pe un joc echilibrat si foarte lung in care cresc sansele sa se serveasca asi.

Chiar si cu un meci lung, cred ca sunt sanse sa nu se serveasca atatia asi, e adevarat ca Garcia a reusit cate 8 asi cu Andreescu si Riske dar Jabeur e mult mai tenace la primire si intuieste bine serviciul advers.

Tunisianca pune si ea, de regula 3-4 asi in fiecare meci, sunt si exceptii, a reusit 11 in meciul cu Kudermetova dar si doar 2 cand a jucat cu Rogers.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Caroline Garcia – Ons Jabeur
Pronostic: 
sub 11.5 asi
Cota: 
1.86 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: