Coco Gauff – Caroline Garcia ponturi 07.09.2022

Scris de Tennis.tipster.9206/09/2022
1
2.12
X
0.00
2
1.72
Coco Gauff
Caroline Garcia
COTA PONT
1.60

Al 2-lea sfert de finala de pe tabloul feminin de la US Open, programat in sesiunea de seara a zilei de marti, miercuri dimineata in Romania, le va pune fata in fata pe favorita gazdelor, Coco Gauff si pe frantuzoaica Caroline Garcia. Partida va incepe la ora 02:00 si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport.

Coco Gauff

  • Coco Gauff are mari sanse ca dupa acest turneu sa intre pentru prima data in top 10 WTA, actualmente fiind pe locul al 12-lea.
  • Gauff a avut o vara destul de consistenta, cu sferturi de finala in turneul de la San Jose si Toronto, in ultimul fiind invinsa de Simona Halep.
  • In competitia de la US Open nu a cedat pana acum niciun set, invingand pe parcurs jucatoare precum Gabi Ruse, Madison Keys sau Shuai Zhang.

Caroline Garcia

  • In prezent locul al 17-lea, Caroline Garcia este din nou o candidata la top 10 WTA, cea mai buna clasare a carierei fiind in 2018, locul al 4-lea.
  • Venita din calificari, frantuzoaica a castigat la Cincinnati 8 meciuri, castigand trofeul in fata Petrei Kvitova.
  • Seria a continuat si la US Open, jocul sau fiind unul foarte agresiv, stil de joc ce i-a adus succese in minimum de seturi, la jucatoare precum Bianca Andreescu sau Alison Riske.

Intalniri directe

Coco Gauff a castigat cele 2 dueluri directe precedente, ultima confruntare avand in acest an pe hard-ul de la Doha, meci castigat in minimum de seturi, 7-6 6-2.

Cote pariuri

Un meci terminat in 2 seturi pentru oricare dintre jucatoare poate fi jucat la o cota de 1.62 la Betano.

Coco Gauff – Caroline Garcia ponturi pariuri

Desi Coco Gauff a castigat ambele confruntari directe si ar trebui sa porneasca cu un avantaj moral, forma lui Caroline Garcia din ultimele 3 saptamani fiind una uimitoare, Este extrem de agresiva in joc si nu conteaza ce adversara se afla de partea cealalta a fileului, Garcia conducand schimburile de mingi.

Cu o pozitie extrem de avansata la retur, chiar si cativa metri intrata in teren pe serviciul al 2-lea al adversarei, Garcia reuseste cu destula usurita sa castige pe serviciul adversarei.

Fiind sustinuta frenetic pe publicul new-yorkez, ma astept la o replica solida si din partea americancei, fiind mari sanse ca acest duel sa ajunga intr-un set decisiv. Aleg astfel un pariu pe numarul de break-uri realizat de Garcia, cel putin 4 in partida, un numar realtiv mic intr-un meci lung.
Coco Gauff – Caroline Garcia
Pronostic: 
Caroline Garcia peste 3.5 break-uri
Cota: 
1.60 @

Coco Gauff – Caroline Garcia ponturi pariuri

Gauff a ramas speranta americanilor la titlu la aceasta editie de US Open, tanara americanca a reusit deja 4 meciuri foarte bune in care nu a cedat niciun set.

Garcia e in mare forma dar se bazeaza foarte mult pe primul serviciu, pe serviciul secund are 79% puncte castigate in meciul cu Rakhimova, 50% cu Kalinskaya, 45% cu Andreescu si 48% cy Riske.

In meciul direct disputat anul acesta pe hard la Doha si castigat de Gauff, Garcia si-a castigat doar 40% din punctele jucate cu a doua minge. Aici cu un public care-i va fi extrem de ostil si cu o Gauff in forma buna cred ca se va putea repeta acest scenariu.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Coco Gauff – Caroline Garcia
Pronostic: 
Garcia sub 50.5% puncte castigate cu al doilea serviciu
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: