Coco Gauff – Aryna Sabalenka ponturi pariuri 25.01.2024

Scris de adrian198124/01/2024
1
2.55
X
0.00
2
1.55
Coco Gauff
Aryna Sabalenka
COTA PONT
1.55

Considerata de majoritatea ca fiind adevarata finala feminina de la Australian Open, partida dintre Coco Gauff si Aryna Sabalenka este prima semifinala a turneului si este programata pentru ora 10:30, fiind transmisa in direct de Eurosport 1.

Coco Gauff

  • Gauff este intr-o forma de zile mari pentru ca inainte de Australian Open a castigat titlul in turneul de la Brisbane.
  • Americanca este la primul turneu de grand slam dupa castigarea US Open de anul trecut, trofeu pe car el-a cucerit in urma unei finale cu adversara din acest meci.
  • Parcursul sau pana in finala a fost unul lejer pana la meciul din sferturi cu Kostyuk care a fost un adevarat maraton cu intoarceri spectaculoase de situatie.

Aryna Sabalenka

  • Sabalenka este campioana de anul trecut de la Australian Open si pana acum si-a onorat din plin acest statut, defiland pana in semifinale.
  • Bielorusa de 25 de ani este in sprint lansat pentru a redeveni nr. 1 mondial dar pentru asta are nevoie neaparat sa castige turneul pentru a nu pierde puncte.
  • Josul Arynei a fost la cel mai inalt nivel posibil pana acum, a castigat toate cele 5 meciuri in minim de seturi si toate seturile scurte (pana la 6).

Intalniri directe

In ceea ce priveste meciurile directe dintre cele doua, avem 6 partide disputate din 2020 pana in prezent, Gauff conduce cu 4-2, ea castigand si cel mai recent meci jucat, finala de la US Open din 2023.

Cote pariuri

Sabalenka este favorita la casele de pariuri fiind si jucatoarea mai bine clasata in ierarhia WTA, cota pe un succes al ei fiind 1.55. Daca se mizeaza pe victoria lui Gauff se primeste o cota de 2.55 iar linia de sub/peste este fixata la 22.5 game-uri.

Coco Gauff – Aryna Sabalenka ponturi pariuri

Cotele pe victoria Sabalenkai sunt in scadere constanta dar insa se mai pot gasi cote decente cum este acest 1.55 oferit de agentia Las Vegas.

Gauff nu este o adversara comoda pentru Sabalenka insa bielorusei ii place foarte mult sa joace aici la Melbourne (nu intamplator a castigat anul trecut) iar forma si nivelul ei de joc sunt la cote maxime asa cum ne-a aratat-o de-a lungul turneului.

Aryna chiar a declarat ca asteapta meciul cu nerabdare si tinteste o razbunare dupa ce Gauff i-a suflat titlul la US Open in finala si la cum a aratat jocul americancei cu Kostyuk nu ii dau prea multe sanse in fata tavalugului Sabalenka.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Coco Gauff – Aryna Sabalenka
Pronostic: 
Victorie Sabalenka
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: