Cori Gauff – Qiang Wang ponturi pariuri 22.05.2021

Scris de adrian198122/05/2021

Finala turneului WTA Parma este programata pentru sambata 22 mai 2021 incepand cu ora 11:00 (ora Romaniei) si se va disputa intre americanca Cori Gauff si chinezoaica Qiang Wang. Meciul va fi transmis live video pe unul din programele Digisport.

1. Cori Gauff

Gauff are doar 17 ani si deja impresioneaza in circuit, este in prezent pe locul 30 in lume, cea mai buna pozitie din cariera. Ca si performante insemnate in 2021 putem nota: sferturi de finala de la Dubai (hard) si Charleston (zgura) si semifinale la Adelaide (hard) si saptamana trecuta la Roma (zgura). Evolutia ei pe zgura a fost una foarte buna, singura exceptie fiind turneul de la Madrid unde a pierdut la Pliskova in primul tur.

2. Qiang Wang

Wang are 29 de ani si este pe pozitia 48 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera fiind locul 12 in septembrie 2019. Anul acesta nu a reusit performante prea insemnate, acesta fiind primul turneu in care reuseste sa treaca de turul secund. La fel si pe zgura, pana saptamana aceasta fusese eliminata in turul 2 la Istanbul si in primul tur la Madrid. Prezenta intr-o finala in afara Chinei este o premiera in cariera chinezoaicei.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum in circuit, partida de maine fiind primul meci direct, felul in care se fa desfasura partida este astfel o necunoscuta pentru toata lumea.

4. Cote pariuri

Cori Gauff  este favorita caselor de pariuri, victoria ei are o cota de 1.36, in timp ce victoria chinezoiacei Wang este cotata cu 3.15. Cotele la sub/peste numar de game-uri in meci sunt stabilite la o limita de 21.5. Un meci scurt de 2 seturi are cota 1.53, in timp ce cota pentru 3 seturi jucate este de 2.40.

5. Cori Gauff – Qiang Wang ponturi pariuri

Cori Gauff – Qiang Wang ponturi pariuri

Gauff are, fara indoiala prima sansa la victorie, este jucatoarea mai valoroasa si este si intr-o forma buna. Totusi, jocul ei la serviciu a fost foarte variabil in acest turneu, americanca alterneaza de multe ori in meci servicii foarte bune, unele dintre ele asi, cu duble greseli lamentabile.

Practic in fiecare din ultimile 3 meciuri din turneu Gauff a comis cel putin 5 duble greseli dar a reusit si cativa asi. De partea cealalta, Wang s-a comportat la fel in meciurile in care a fost pusa in dificultate.

Data fiind si importanta meciului pentru ambele jucatoare, ma astept la un festival de erori la serviciu dar si la cate reusite inca din primul set. Limita de 15 asi si duble greseli mi se pare usor de atins chiar daca meciul se va termina in 2 seturi.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Cori Gauff – Qiang Wang
Pronostic: 
total asi & duble greseli – peste 14.5
Cota: 
1.87 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: