Gaz Metan – Botosani ponturi pariuri 26.06.2020

Scris de CR726/06/2020

Incepe o noua etapa in play-off-ul Ligii 1, cea cu numarul 5, iar primul meci le pune fata in fata pe Gaz Metan Medias si FC Botosani, singurele echipe fara victorie in aceasta faza a competitiei.

Gaz Metan Botosani Cote Pariuri 26062020

⚽ 1. Gaz Metan Medias.

Vine dupa o serie de 3 remize, cu CFR Cluj, Astra si FCSB. Pana acum a alternat meciurile spectaculoase cu unele in care a jucat defensiv, la pastrarea rezultatului.

In ultimele 7 meciuri jucate la Medias s-a marcat cel mult un gol pe meci. A parut mult mai ofensiva de la plecarea lui Edi Iordanescu, dovada faptul ca in meciul cu FCSB din urma cu 5 zile s-au marcat 4 goluri!

Indiferent de rezultatele din play-off nu va juca in Europa League deoarece nu are drept de joc in cupele europene. Asadar, punctele nu sunt foarte importante pentru medieseni si ma astept ca Sergiu, Bus, Chamed, Velisar, Nelut Rosu sau Ely Fernandes sa joace fara presiune si sa marcheze mai mult de un gol.

Dusan Uhrin Jr. nu va putea conta pe fundasul central Ionut Larie, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

⚽ 2. FC Botosani.

Va juca in Europa League daca termina intre primele 3 sau indiferent de rezultat daca FCSB va castiga Cupa Romaniei. Are nevoie de puncte in acest meci, dar nu pentru a le depasi pe Gaz Metan sau Astra ci pentru a se apropia de FCSB si Craiova.

Vine dupa doua infrangeri in meciurile jucate dupa reluarea campionatului, cu scuza ca a avut un program dificil, adversare fiind CFR Cluj si Craiova, principalele favorite la titlu in acest moment.

Marius Croitoru nu va putea conta pe Mihai Roman, accidentat pentru o lunga perioada de timp. Nu sunt inca gata de joc Rodriguez si Cascini, reveniti la echipa cu putin timp in urma, din Argentina.

⚽ 3. Intalniri directe

Ambele intalniri din sezonul regulat s-au incheiat la egalitate, 0-0 si 1-1. Marea majoritate a confruntarilor au fost echilibrate si doar doua meciuri din ultimele 15 au avut mai mult de doua goluri.

⚽ 4. Gaz Metan – Botosani echipe probabile:

Gaz Metan (4-2-3-1): Plesca – Butean, M. Constantin, Juel Nilsen, G. Moura – Droppa, Fofana – Ciocan, Chamed, Velisar – S. Bus.
Botosani (4-2-3-1): Hankic – Harut, Chindris, Seroni, Tiganasu – Papa, Carlone – Askovski, Florescu, Ofosu – Dugandzic.

⚽ 5. Gaz Metan – Botosani cote pariuri

Gaz Metan Botosani Cote Pariuri 2606

⚽ 6. Gaz Metan – Botosani ponturi pariuri

Gaz Metan – Botosani ponturi pariuri

Gaz Metan este fara victorie in play-off, dar 3 din cele 4 meciuri jucate au fost in deplasare. Singurul meci jucat „acasa” a fost cel cu CFR Cluj, iar scorul de 0-0 poate fi considerat unul pozitiv. Cu siguranta mediesenii vor cauta primul succes si au sanse mari sa il obtina tinand cont de problemele moldovenilor. In centrul defensivei Alin Seroni este un jucator masiv dar lent. La inchidere nu joaca Jonathan Rodriguez, iar la creatie nu este prezent Mihai Roman. In plus, atat Askovski cat si Ofosu sunt departe de forma din sezonul regulat, iar Dugandzic nu poate rezolva un meci de unul singur. Pronostic: 1 solist!
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Gaz Metan – Botosani
Pronostic: 
Victorie Gaz Metan
Cota: 
2.23

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: