Gaz Metan – Chindia ponturi pariuri 07.02.2021

Scris de Andrei-Chirita06/02/2021

Intalnirea de la mijlocul zilei de duminica din fotbalul romanesc va avea loc pe stadionul din Medias incepand cu ora 18:00. Chindia are o deplasare dificila pe terenul celor de la Gaz Metan, mai ales ca vin dupa o serie nu tocmai buna de rezultate.

⚽ 1. Gaz Metan

Formatia mediesana are toate sansele sa se lupte in play-out stagiunea acesta desi Mihai Teja are planuri mari pentru urmatoarea perioada. Fostul antrenor al echipei FC Voluntari a debutat pe banca mediesenilor in urma cu o etapa cand remiza pe terenul lui Hermannstadt, scor 1-1.

Exprimarea echipei a fost mult mai buna, mai ales la nivel de posesie, ocaziile nu au lipsit de la poarta sibienilor, insa este nevoie de timp pentru ca echipa sa ajunga la un potential mai mare odata cu venirea lui Mihai Teja.

Gaz Metan ocupa locul 11 cu 25 de puncte, la o distanta de 5 puncte de play-off. Gandul nu ii poate duce atat de departe pe alb-negrii care nu au mai castigat un joc de 3 etape, iar doua victorii consecutive nu a mai legat din luna octombrie a anului trecut.

⚽ 2. Chindia

Una din revelatiile acestui sezon de Liga 1, Chindia, sufera din ce in ce mai mult la capitolul rezultate, dar si la nivel de joc si exprimare. Targovistenii ocupa locul 7 cu 28 de puncte, bifand 7 victorii in 21 de runde, o performanta pentru un club care sezonul precedent se lupta la retrogradare.

Iata ca situatia s-a inversat, iar Chindia are o sansa importanta la play-off daca va reusi sa depaseasca situatia grea. Dupa rezultatul nemeritat cu CFR Cluj, scor 0-1, unde Chindia ar fi trebuit sa scoata macar un egal, a mai venit un rezultat negativ impotriva celor de la FC Botosani.

Targovistenii reuseau sa conduca in minutul 11 cu 2-0, insa ceva s-a intamplat la nivelul echipei lui Emil Sandoi, iar gruparea moldoveana a reusit sa se impuna in final cu 3-2.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima confruntare directa dateaza din turul sezonului regulat, mai exact din luna octombrie cand Chindia reusea sa se impuna in fata mediesenilor, scor 1-0. De amintit faptul ca echipa targovisteana a marcat cel putin un gol in 6 din cele 7 dispute directe cu Gaz Metan.

⚽ 4. Gaz Metan – Chindia echipe probabile

Gaz Metan (4-2-3-1): Plesca – Trif, Yuri, Larie, Butean – Junior, Deaconu – Horsia, Chamed, Valente – Nitu

Chindia (4-4-2): Aioani – Capusa, Pitian, Bourama, Dinu – Dumitrascu, Dulca, Rata, Costea – Florea, Popa

⚽ 5. Gaz Metan – Chindia cote pariuri

Te invit sa pariezi pe fotbal Liga 1 Romania numai la Superbet unde gasesti o cota extrem de atractiva de 2.10 pentru un rezultat de ambele marcheaza la jocul de la Medias.

⚽ 6. Gaz Metan – Chindia ponturi pariuri

Gaz Metan – Chindia ponturi pariuri

Este cert faptul ca echipa oaspete nu traverseaza un moment tocmai bun, dar are toate sansele sa inscrie in aceasta deplasare.
Gaz Metan are a 4-a cea mai slaba defensiva din Liga 1, si chiar daca si-a schimbat de curand antrenorul, nu cred ca situatia din zona apararii se va schimba dintr-odata. Multe greseli individuale in majoritatea intalnirilor, primind gol in ultimele 5 jocuri de campionat.
Chindia a avut multe de invatat din jocul cu Botosani, iar cu siguranta va aborda ceva mai atenta aceasta partida. A inscris doar de 7 ori pe teren strain in acest sezon, insa de cele mai multe ori a facut-o in poarta formatiilor aflate in zona rosie.
Din moment ce oaspetii vor incerca sa depaseasca momentul dificil cu un rezultat pozitiv in aceasta seara, ma astept totodata sa marcheze, profitand asadar de o cota excelenta oferita de Netbet.
Gaz Metan – Chindia
Pronostic: 
Chindia marcheaza
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: