Gaz Metan Medias – Voluntari ponturi pariuri 12.09.2021

Scris de Zamfi11/09/2021

Stadionul din Medias va fi gazda duelului dintre Gaz Metan si FC Voluntari, intr-un meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 in Romania Liga 1. Vom vedea ce se va intampla in transmisiune directa pe Digi Sport 1 si Telekom Sport, iar mai ai jos va prezint catega statistici ale celor doua combatante, dar si un pont argumentat:

⚽ 1. Gaz Metan.

Trupa pregatita de Mihai Teja traverseaza o perioada extrem de dificila ajungand la 4 partide consecutive fara sa obtina vreun punct. A pierdut pe rand cu UTA, Universitatea Craiova, Botosani si FCSB. Singurele puncte dateaza din startul campionatului cand s-au impus acasa cu CS Mioveni, apoi tot acasa, au remizat 2-2 in fata lui FC Arges.

Compartimentul ofensiv evolueaza destul de rau, mediesenii marcand doar 4 goluri in 7 meciuri. Jumatate din goluri au fost inscrise de fundasul argentinian Patricio Matricardi.

Nu sunt anuntate absente in tabara celor de la Medias, care in meciurile urmatoare vor juca impotriva Rapidului, apoi in saisprezecimile Cupei Romaniei in deplasare la Concordia Chiajna, echipa de liga secunda, dar care are mari sanse sa promoveze in acest sezon.

⚽ 2. Voluntari.

Ilfovenii sunt pe 10 in Liga 1 cu un total de 9 puncte, insa defensiva are mari probleme primind pana in acest moment 11 goluri; a doua cea mai slaba aparare dupa Academica Clinceni.

In ultima runda a castigat acasa contra Chindiei pe care a invins-o cu 2-1, partida in care a primit 7 cartonase galbene si unul rosu. Stilul formatiei este destul de agresiv, in meciurile Voluntariului fiind acordate multe faulturi si cartonase.

Pe teren strain a disputat 3 meciuri primind de fiecare data cel putin 2 goluri in duelurile cu UTA, Dinamo si Universitatea Craiova. In pauza competitionala pentru jocurile echipei nationale, a sustinut o partida amicala cu Steaua Bucuresti, duel pe care l-a castigat cu 2-1, dupa ce la pauza era condusa.

⚽ 3. Gaz Metan Medias – Voluntari intalniri directe.

Ultimul duel dintre cele doua formatii a avut loc in aprilie anul curent in cadrul play-out-ului, incheiat la egalitate, 1-1. De precizat faptul ca Voluntari nu s-a impus niciodata in fata Mediasului, in deplasare. Victoria Gazului este una dintre cele mai bune predictii pariuri ale acestei etape de Liga 1.

⚽ 4. Gaz Metan Medias – Voluntari echipe probabile.

Gaz Metan (3-5-2) : Plesca – Baco, Yuri, Trif – Butean, Moura, Alceus, Deaconu, Velisar – Valente, Costea.
Voluntari (4-2-3-1): Rimniceanu – Ricardinho, Tamas, Armas, Briceag – Ilie, Rata, Rosu – Fulop, Nemec, Veiga Lopes.

⚽ 5. Gaz Metan Medias – Voluntari cote pariuri.

In oferta casei de pariuri sportive Superbet Romania am remarcat un pronostic foarte interesant in rubrica ”Super Pariuri” si anume ”Sub 4.5 cornere, Fiecare echipa va avea peste 3.5 cornere, Fiecare va avea peste 1.5 cartonase”, cota fiind 3.75.

⚽ 6. Gaz Metan Medias – Voluntari ponturi pariuri.

Gaz Metan Medias – FC Voluntari ponturi pariuri

Mihai Teja, antrenorul Gazului este in pericol de demitere si de aceea cred ca va face tot ce este posibil ca in acest joc sa obtina victoria. Jucatorii cred ca vor intra destul de motivati pentru a castiga toate cele 3 puncte si de a mai linisti putin apele la Medias.

FC Voluntari nu se descurca nici ea prea bine pe teren strain, avand 3 infrangeri consecutive in care a primit cel putin 2 goluri, jocurile de acasa fiind cele care ii salveaza pe ilfoveni, inregistrand 2 victorii in ultimele 3 meciuri.

Voi juca acest duel la Superbet, iar din rubrica Super Pariuri, voi alege selectia ”Peste 1.5 goluri, Fiecare echipa va avea peste 1.5 cornere, Peste 3.5 cartonase in meci”. Cota este foarte buna si merita incercata pe un bilet de tip single.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Gaz Metan Medias – FC Voluntari
Pronostic: 
Super Pariu: Peste 1.5 goluri, Fiecare echipa va avea peste 1.5 cornere, Peste 3.5 cartonase in meci
Cota: 
2.05 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: