Gaz Metan – Voluntari ponturi pariuri 12.01.2021

Scris de Red11/01/2021

Ambele formatii au jucat slab in prima parte a campionatului si spera sa redeschida Liga 1 mult mai bine. 12 ianuarie este data cand reincepe Liga 1, la ora 17:00 prin confruntarea dintre Gaz Metan Medias si FC Voluntari din runda 16, cele 2 fiind vecine de clasament in zona retrogradarii. Am ales un pronostic pe goluri.

Gaz Metan

A jucat slab pana in acest moment pentru ca in 15 runde a strans numai 16 puncte si astfel este pe locul 12. A marcat 19 goluri si a primit 26.

A reusit sa termine anul cu o victorie pe teren propriu 1-0 cu Viitorul, acest rezultat venind dupa 4 infrangeri consecutive.

Momentan nu au fost adusi jucatori importanti, ba chiar au plecat: atacantul Sanoh si mijlocasul Droppa chiar la Voluntari, iar Smola a fost imprumutat in Cehia.

Voluntari

A jucat slab pana in acest moment pentru ca in 15 meciuri a acumulat numai 15 puncte si astfel este pe locul 13. A marcat 20 de goluri si a primit 25.

A terminat anul cu un rezultat de egalitate, 1-1 la Botosani, iar parcursul din ultima perioada nu a fost bun fiindca are 6 meciuri fara victorie.

Eric a parasit formatia ilfoveana, iar la capitolul veniri ii regasim pe Droppa si pe fundasul lui FCSB, Briceag, acesta fiind imprumutat.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca an de an in Liga 1 si in general au fost meciuri spectaculoase. Ultima data au jucat in noiembrie atunci cand Gaz Metan s-a impus cu 6-0 in deplasare in cupa.

Gaz Metan – Voluntari echipe probabile

Gaz Metan (3-4-3): Plesca – Horj, Baco, Yuri – Loembet, Junior, Chamed, Butean – Horsia, Valente, Costea.

Voluntari (4-3-3): Rimniceanu – Costin, Balaur, Achim, Vlad – Ricardinho, Bortoneanu, Pablo – Gradinaru, Jefte, Mailat.

Gaz Metan – Voluntari cote pariuri

Chiar daca majoritatea ponturilor din Liga 1 se bazeaza pe goluri putine, eu vreau sa profit de cota de 2.10 pentru 3+ de la Superbet fiindca sunt de parere ca va fi un joc spectaculos.

Gaz Metan – Voluntari ponturi pariuri

Gaz Metan – Voluntari ponturi pariuri

Cele 2 formatii sunt vecine in clasament, undeva in zona retrogradarii si sunt de parere ca vom avea parte de un joc deschis fiindca sunt nevoite sa atace in speranta obtinerii celor 3 puncte puse in joc care se pot dovedi a fi vitale. De aceea am ales sa pariez pe goluri.
6 din cele 7 meciuri de acasa ale lui Gaz Metan au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 6 din cele 7 deplasari ale lui Voluntari.
In consecinta, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri in aceasta intalnire, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Gaz Metan – Voluntari
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.51 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: