Genk – Leuven ponturi pariuri 15.08.2020

Scris de Radu Oprea14/08/2020

Pe arena B-Veld, cu incepere de la ora 17:30, are loc intalnirea Genk – Leuven. In cele ce urmeaza veti gasi informatii despre cele doua trupe, dar si un pont care in opinia mea are sanse destul de mari de reusita.

⚽1. Genk

Campionatul trecut nu a fost unul reusit pentru ca a terminat abia pe pozitia a 7-a. A fost la 9 puncte distanta de Antwerp care a terminat pe 4, ultimul loc care a dus in Europa League. In ultimele 10 meciuri oficiale a inscris, insa doar in 3 dintre ele nu a incasat gol.

A inceput acest sezon cu o victorie, 2-1 in deplasarea de la Zulte Waregem. Pe teren propriu a evoluat de 14 ori in editia precedenta de prima liga belgiana si a avut 8 succese, 5 infrangeri si un singur rezultat de egalitate.

Bryan Heynen si-a rupt ligamentele incrusiate si nu poate evolua. Theo Bongonda s-a infectat cu noul coronavirus si ar putea reveni la antrenamente saptamana viitoare. Dupa Ianis Hagi vandut la Glasgow Rangers, Vladimir Screciu a plecat si el, inapoi la Craiova.

Genk Leuven Cote Pariuri 15082020

⚽2. Leuven

Este o nou-promovata, ea participand ultima oara in aceasta competitie in stagiunea 2015-2016. A incheiat pe primul loc in seria ei in a 2-a liga belgiana, cu 29 de puncte dupa 14 runde. In ultimele 6 jocuri oficiale a primit gol, insa doar intr-unul nu a marcat.

Nu trece prin cea mai buna forma pentru ca e fara victorie de 7 partide, iar pe 5 le-a pierdut. In prima partida din acest campionat a remizat, 1-1 acasa cu Eupen. Vine dupa 3 esecuri pe teren strain, asadar se pare ca deplasarile nu prea ii priesc.

Tshimanga si Mathieu Maertens au fost schimbati in prima repriza in disputa de luni si sunt incerti. Au fost adusi mai multi jucatori in aceasta vara, deci sunt ceva deficiente la capitolul omogenitate si de aceea cred ca pariul meu nu trebuie sa lipseasca de biletul zilei.

⚽3. Intalniri directe

Aceste formatii nu au mai dat piept din 2015, iar acele confruntari nu mai sunt relevante in acest moment.

⚽4. Genk – Leuven echipe probabile:

Genk (4-4-2): D. Vukovic – Maehle, Cuesta, Lucumi, Uronen – J. Ito, D. Munoz, Wouters, Nygren – Onuachu, Dessers.
Leuven (4-4-1-1): Keet – Duplus, Schuermans, Kotysch, Raemaekers – Van Hyfte, D. Hubert, Sowah, Myny – Mercier – T. Henry.

⚽5. Genk – Leuven cote pariuri

Genk Leuven Cote 15082020

⚽6. Genk – Leuven ponturi pariuri

Genk – Leuven ponturi pariuri

Genk este una dintre pretendente la titlu, iar ea da piept cu o nou-promovata, asadar in mod normal ar trebui sa obtina victoria. Lotul ei este mai valoros si cel putin in opinia mea sta mai bine si in ceea ce priveste banca tehnica.

Trupa pregatita de Hannes Wolf a inceput bine acest campionat, cu o victorie intr-o deplasare destul de dificila. Ea s-a impus la Zulte Waregem cu 2-1, iar acum ca va avea si avantajul terenului propriu, cred ca putem sa ne asteptam la un scenariu asemanator.

Leuven este o formatie modesta, care recent a avut dificultati in jocurile avute departe de casa. Pe ultimele 3 le-a pierdut, iar in 2 dintre acestea am avut parte de cel putin 3 reusite. Cel mai probabil se va contura un nou esec, intr-un meci spectaculos, cu multe goluri.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Genk – Leuven
Pronostic: 
1 & 3+
Cota: 
1.94 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: