Genoa – Juventus ponturi pariuri 30.06.2020

Scris de chiriladavid2529/06/2020

Cu incepere de la ora 22:45, Genoa va primi pe teren propriu vizita campioanei Juventus. Partida va avea loc pe Stadionul „Luigi Ferraris” din Genova si va conta pentru runda cu numarul 29 a campionatului, Juventus fiind favorita certa la victorie.

Genoa Juventus Cote Pariuri 30062020

⚽ 1. Genoa

Ocupa pozitia a 16-a in Serie A, egaland-o la puncte, in sfarsit, pe marea sa rivala, Sampdoria, ambele avand cate 26 de puncte. Are cel mai bun parcurs in campionat in ultimele 5 runde, dintre toate echipele din cea de-a doua jumatate a clasamentului, 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri.

Vine dupa o remiza, obtinuta in deplasare, 2:2, cu Brescia, meci in care s-a vazut condusa cu 2:0 dupa 13 minute, egaland insa prin 2 penalty-uri, fiind o formatie care a obtinut 4 penalty-uri in ultimele 2 jocuri. Criscito si Radovanovic sunt accidentati si nu pot evolua in acest joc.

⚽ 2. Juventus

Este liderul campionatului, avand 69 de puncte, cu 4 mai mult decat Lazio. E cea mai buna echipa a ultimelor 10 runde de campionat, obtinand 24 de puncte in aceste meciuri, cu 1 mai mult decat Atalanta si Lazio.

Vine dupa o victorie inestetica, 4:0, cu Lecce, meci in care primele goluri au venit dupa minutul 50, Juventus jucand din minutul 32 in superioritate numerica. Dybala, Ronaldo din penalty, Higuain si De Ligt au marcat in victoria cu Lecce.  Alex Sandro, Chiellini, De Sciglio si Khedira sunt accidentati, in timp ce Demiral ar putea fi apt pentru acest meci.

⚽ 3. Intalniri directe

Genoa a reusit sa ia 4 puncte din ultimele 4 meciuri de campionat cu Juventus, remizand in deplasare, in octombrie 2018, scor 1:1, castigand in turul sezonului precedent, acasa, scor 2:0. In tur, Juventus s-a impus destul de greu, scor 2:1, Ronaldo aducand victoria in minutul 90+6.

⚽ 4. Genoa – Juventus echipe probabile:

Genoa (3-5-2): Perin; Romero, Soumaoro, Masiello; Ankersen, Behrami, Schöne, Cassata, Barreca; Iago Falque, Sanabria.
Juventus (4-3-3)
: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Matuidi; Bentancur, Pjanic, Ramsey; Bernardeschi, Dybala, Cristiano Ronaldo.

⚽ 5. Genoa – Juventus cote pariuri

Genoa Juventus Cote Pariuri

⚽ 6. Genoa – Juventus ponturi pariuri

Genoa – Juventus ponturi pariuri

Sunt destul de curios de cum va juca faza ofensiva bianconerii in acest joc, mai precis, de faptul daca Sarri isi va studia adversarul, asa cum a facut-o Brescia, acestia marcand 2 goluri trase la indigo, profitand de apararea in zona haioasa a genovezilor.

Dar asta e un element de urmarit pe parcursul meciului, insa si chiar daca Sarri nu va sesiza ceea ce a sesizat omologul sau de la Brescia, cred ca Juventus se va impune in acest meci, marcand de minim 2 ori in poarta lui Perin, jucator imprumutat chiar de bianconeri la aceasta formatie.

Fata de precedentele intalniri directe, acest joc vine undeva in ultima treime a campionatului, unde victoriile sunt foarte pretioase si astfel, Juventus nu isi va permite sa piarda puncte in aceasta deplasare.
Genoa – Juventus
Pronostic: 
2 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: