noiembrie 25

Gent – Steaua Rosie ponturi pariuri 26.11.2020

De la ora 19:55 avem parte de un joc din cadrul rundei cu numarul 4 din grupa L de UEL. Gent primeste vizita celor de la Steaua Rosie, iar belgienii cauta primul punct in acest sezon european. Vom vedea daca sarbii vor reusi sa se impuna si in aceasta seara la fel ca in partida tur.

⚽ 1. Gent

Trupa belgiana nu se regaseste deloc in acest sezon post-pandemic, atat la nivel intern cat si european. Gent ocupa locul 10 cu 16 puncte dupa 13 runde, fiind la 10 distanta de lider insa intr-o usoara recapatare de forma dupa cele 7 puncte stranse in ultimele 3 partide. Vine asadar dupa un succes pe terenul lui Charleroi, scor 1-0, a patra clasata in Jupiler League.

Din pacate in UEL totul este o dezamagire pentru Gent. Niciun punct dupa 3 jocuri si un golaveraj de 2 la 7 care spune multe despre abordarea belgienilor in cupele europene. A pierdut ultima partida chiar in Serbia, scor 1-2. Chakvetadze si De Bruyn sunt accidentati si vor rata aceasta partida.

⚽ 2. Steaua Rosie

Continua suprematia in Super Liga acolo unde este lider incontestabil cu 41 de puncte dupa 15 jocuri. Are un avans de 9 puncte fata de Partizan si impresioneaza de 3 etape cu victorii pe linie in care a marcat de 11 ori. Ultima oara a invins-o pe Vojvodina pe teren strain, scor 2-0.

In grupa de UEL situatia este relativ buna pentru sarbi care se bucura de locul 2 cu 6 puncte dupa 3 jocuri cu un golaveraj de 7 la 4. A fost foarte activa pe faza ofensiva, bifand o singura infrangere, cea de pe terenul germanilor de la Hoffe, scor 0-2. Intreg lotul lui Milosevic este apt pentru aceasta confruntare.

⚽ 3. Intalniri directe

In partida tur, Steaua Rosie a reusit sa se impuna in fata unui numar restrans de spectatori contra lui Gent, scor 2-1, desi jocul belgienilor a aratat ca puteau obtine mult mai mult.

⚽ 4. Gent – Steaua Rosie echipe probabile

Gent (4-2-3-1): Coosemans – Mohammadi, Hanche-Olsen, Marreh, Castro-Montes – Dorsch, Owusu – Botaka, Odjidja, Bukari – Yaremchuk

Steaua Rosie (4-2-3-1): Borjan – Gajic, Degenek, Milunovic, Gobeljic – Sanogo Junior, Kanga – Katai, Ivanic, El Fardou Ben – Falcinelli

⚽ 6. Gent – Steaua Rosie ponturi pariuri


Tags


You may also like

Biletul zilei tenis 29.03.2024

Biletul zilei tenis 29.03.2024

Daniil Medvedev – Jannik Sinner ponturi pariuri 29.03.2024

Daniil Medvedev – Jannik Sinner ponturi pariuri 29.03.2024
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim