Germania – Islanda ponturi pariuri 25.03.2021

Scris de Johnny25/03/2021

Germania si Islanda se vor intalni joi seara in prima etapa din cadrul grupei J de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din 2022. Confruntarea este programata pe Schauinsland Reisen Arena din Duisburg si va incepe de la ora 21:45.

⚽ 1. Germania.

Incepe aceasta campanie de calificare dupa ce in toamna a avut prestatii relativ bune in Nations League. A dat-o insa rau in bara in ultimul meci, fiind invinsa cu 0-6 de catre Spania. S-a clasata pe locul doi intr-o grupa din care au mai facut parte Spania, Elvetia si Ucraina.

Este bineinteles mare favorita sa castige aceasta grupa. Cel putin teoretic n-are adversare deloc dificile si n-ar trebui sa intampine emotii in privinta calificarii. Joaca foarte bine pe propria arena, acolo unde nu a mai fost invinsa intr-un duel oficial din septembrie 2019.

Toni Kroos este marele absent de la aceasta actiune de primavara. Jucatorul lui Real Madrid s-a accidentat si pana la urma n-a mai fost luat in lot de catre Joachim Low.

⚽ 2. Islanda.

Timpul a inceput sa treaca incetul cu incetul peste generatia exceptionala din 2016 si 2018. In toamna a si ratat calificarea la EURO 2021. E intr-o forma foarte slaba si a pierdut sapte din precedentele opt partide disputate. In aceste conditii nu cred ca trebuie sa ne gandim la pronosticuri la pariuri pe o surpriza.

Are totusi sanse foarte bune la locul doi si implicit la baraj. In afara de Germania este peste toate echipele din grupa. Sa nu uitam ca in ultimele preliminarii pentru mondiale a castigat o grupa din care a facut parte viitoarea vicecampioana mondiala, Croatia.

Bjorn si Gylfi Sigurdsson s-au retras recent de la nationala si nu vor face parte din lot. Finnbogason este alt jucator important care nu va juca in acest duel.

⚽ 3. Germania – Islanda intalniri directe.

Cele doua grupari nu s-au mai intalnit din 2003.

⚽ 4. Germania – Islanda echipe probabile.

Germania (4-3-3): Neuer – Klostermann, Ginter, Rudiger, Halstenberg – Kimmich, Gundogan, Goretzka – Gnabry, Werner, Sane.
Islanda (4-4-2): Halldorsson – Saevarsson, Ingason, Magnusson, Skulason – Gudmundsson, Gunarsson, Bjarnason, Traustason – Bodvarsson, Sigthorsson.

⚽ 5. Germania – Islanda cote pariuri.

Pentru maxim trei goluri marcate Publicwin are o cota de 1.85. Pentru Germania peste 1.5 goluri la pauza cota e de 2.34.

Nu rata cele mai bune pronosticuri pentru Campionatul Mondial de fotbal.

⚽ 6. Germania – Islanda ponturi pariuri.

Germania – Islanda ponturi pariuri

Sunt de parere ca Germania nu va avea niciun fel de probleme in a castiga acest meci. Islanda nu mai e o echipa capabila sa invinga fortele fotbalului mondial. Dovada sunt prestatiile din ultimele opt meciuri, atunci cand a reusit s-o invinga doar pe natioanala Romaniei. Mai mult, la fiecare esec islandezii si-au cam luat bataie destul de clar.

Germania este cu o clasa peste toate adversarele din grupa. Nemtii nu vor dori sa se complice in drumul lor spre mondiale si ma astept sa inceapa in forta preliminariile si sa ia un avans cat mai rapid in fruntea clasamentului. Voi merge bineinteles pe mana Germaniei, iar pentru o cota decenta voi plusa si cu sub 4.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Germania – Islanda
Pronostic: 
1 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: