Germania U21 – Romania U21 ponturi pariuri 30.03.2021

Scris de Kareka29/03/2021

Marti seara de la ora 22:00, va avea loc derby-ul grupei din aceasta etapa, intre cele doua selectionate de tineret ale Germaniei si Romaniei. Partida decisiva pentru aflarea celor 2 echipe calificate, se va juca la Budapesta, pe Bozsik Arena si va putea fi urmarita in transmisiune directa pe TVR 1.

⚽ 1. Germania U21.

In primele 2 etape este neinvinsa, obtinand o victorie fara drept de apel impotriva echipei gazde Ungaria U21, si apoi a scos un rezultat de egalitate, scor 1-1, dupa ce olandezii au deschis scorul in minutul 48. In acest moment se afla pe prima pozitie, cu sanse mari de calificare, fiind obligata sa obtina cel putin un punct in acest duel cu tricolorii romani.

A obtinut calificarea la acest turneu, de pe prima pozitie, intr-o grupa din care au mai facut parte Belgia, Bosnia si Hetegovina, Tara Galilor si Moldova. A ajuns la 6 meciuri consecutive fara infrangere, dintre care 4 victorii si 2 rezultate de egalitate. Ultima echipa care a invins-o a fost nationala Belgiei U21.

⚽ 2. Romania U21.

Vine dupa o victorie foarte importanta impotriva echipei gazda, Ungaria U21, dupa ce maghiarii deschisesera scorul in minutul 56 prin Csonka, chiar daca se aflau in inferioritate numerica. Golurile romanilor au fost marcate de Matan si Pascanu tinand speranta vie pentru o calificare mai departe din grupe.

A fost invinsa o singura data in ultimele 10 meciuri disputate, in deplasarea din Ucraina, cu scorul de 1-0. A terminat pe a doua pozitie in calificarile pentru acest turneu, in spatele lui Danemarca U21, la 6 puncte distanta. Pentru a fi sigura de calificare este obligata sa castige acest duel.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima oara s-au intalnit chiar in precedenta editie a Campionatului European U21, in semifinale, nemtii castigand cu scorul de 4-2. Un pronostic pe goluri pare a fi sigur si ar putea fi combinat cu pariul zilei.

⚽ 4. Germania U21 – Romania U21 echipe probabile:

Germania U21 (4-2-3-1) : Dahmen – Jakobs, Schlotterbeck, Pieper, Vagonman – Maier, Dorsch – Berisha, Ozcan, Baku – Nmecha.

Romania U21 (3-5-2) : Vlad – Harut, Ciobotariu,  Pascanu – Boboc, Olaru, Ciobanu, Oaida, Morutan – Adrian Petre, Matan.

⚽ 5. Germania U21 – Romania U21 cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Netbet, unde ai primul pariu fara risc pana la 500 RON. Citeste articolul Cod bonus Netbet ca sa afli informatii despre acest bonus.

⚽ 6. Germania U21 – Romania U21 ponturi pariuri

Germania U21 – Romania U21 ponturi pariuri

In finala acestei grupe se vor duela cele mai bune selectionate ale acesteia din momentul de fata, amandoua avand cate 4 puncte din primele 2 runde. Tinerii tricolori au avut parte de acest pronostic in ambele partide jucate pana acum, 1-1, cu Olanda U21 si 2-1 cu Ungaria U21, motiv pentru care ma astept sa reuseasca si de aceasta data sa marcheze minim un gol, dar in acelasi tmp sa si primeasca.
De asemenea nemtii au aratat in precedentul meci ca au carente in defensiva, partida in care Olanda U21, a fost la 6 minute de cele 3 puncte.
De asemenea in ultima partida directa s-au marcat 6 goluri, Germania U21 reusind sa castige cu scorul de 4-2, in semifinalele aceleiasi competitie in precedenta editie. Consider ca este cel mai sigur pronostic pentru aceasta partida. Voi ati pariat ceva!? Astept parerile voastre in comentarii!
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Germania U21 – Romania U21
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: