Getafe – Eibar ponturi pariuri 09.05.2021


Red
0

Cred ca va fi un meci foarte spectaculos fiindca ambele formatii sunt nevoite sa atace pentru a-si indeplini obiectivele din acest final de sezon. De aceea cred ca vor fi multe ocazii de gol la ambele porti, dar totusi n-am mizat pe goluri pentru ca am gasit o cota mult mai buna in care am incredere pe piata cornerelor. Vezi mai jos cateva data statistice si pariul meu argumentat.

Getafe

A jucat neasteptat de modest in acest sezon pentru ca in 34 de meciuri a strans numai 34 de puncte si astfel este pe locul 15. Este la doar 4 puncte distanta de zona rosie. A marcat 26 de goluri si a primit 40.

Forma de moment este inconstanta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, un rezultat de egalitate si o victorie.

Erick Cabaco si Cucho Hernandez sunt accidentati si nu vor face parte din lot. De asmenea, Allan Romeo Nyom este incert.

Eibar

Face un sezon foarte slab pentru ca in 34 de runde a acumulat numai 26 de puncte si astfel este pe ultimul loc. Este la 5 puncte distanta de primul loc salvator. A marcat 26 de goluri si a primit 46.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 4 infrangeri si o victorie.

Nu are jucatori care vor lipsi cu siguranta din aceasta deplasare, insa sunt cateva semne de intrebare in ceea ce-i priveste pe Cote, Pedro Bigas si Alejandro Pozo, acestia fiind incerti.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca au jucat constant in La Liga in ultimele sezoane. In tur a fost 0-0 la Eibar. Ambele formatii sufera din punct de vedere ofensiv si cred ca poti sa incluzi pe biletul zilei la pariuri sub 2.5 goluri la aceasta confruntare.

Getafe – Eibar echipe probabile

Getafe (4-4-2): Soria – Olivera, Dakonam, Timor, Suarez – Cucurella, Arambarri, Maksimovic, Alena – Mata, Unal.

Eibar (4-4-2): Dmitrovic – Correa, Oliveira, Arbilla, Cote – Gil, Diop, Atienza, Exposito – Garcia, Enrich.

Getafe – Eibar cote pariuri

Ponturile din Spania au fost destul de dificile in acest sezon fiindca au fost destul de multe surprize si va recomand sa evitati si acum un pariu pe solist fiindca ambele formatii sunt in foame de puncte si se poate intampla orice. Am gasit un interval de goluri de la Netbet, mai exact 1-2 goluri in meci la o cota de 2.30.

Getafe – Eibar ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 63.4%
Castigate: 26/41
Dupa cum spuneam si la inceput, cred ca va fi un meci destul de atractiv fiindca ambele formatii sunt nevoite sa atace si daca ambele sufera din punct de vedere ofensiv, am decis sa mizez pe cornere.
Media de cornere din meciurile de acasa ale lui Getafe, respectiv din deplasarile lui Eibar este de aproximativ 9.
Tinand cont de acest lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta confruntare sa se obtina cel putin 8 lovituri de la coltul terenului, cota fiind foarte buna si cred ca pariul va fi castigator.

Getafe - Eibar
Pronostic: peste 7.5 cornere Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here