Getafe – Villarreal ponturi pariuri 08.07.2020

Scris de Radu Oprea08/07/2020

Ne asteapta o partida de care pe care pe Coliseum Alfonso Perez. Se intalnesc Getafe si Villarreal, doua vecine de clasament, iar duelul va fi arbitrat de catre Javier Estrada Fernandez. Am pregatita cateva informatii dar si un pronostic.

Getafe Villarreal Cote Pariuri 08072020

⚽1. Getafe

Se lupta pentru un loc de Europa League, ea fiind a 6-a clasata in acest moment. Dupa 34 de etape are 53 de puncte, cu 2 in plus fata de Real Sociedad care e pe 7. Vine dupa 2 dispute in care nu a inscris si doar intr-una din ultimele 5 nu a primit gol.

Are o singura victorie in precedentele 8 confruntari, insa a suferit doar 2 infrangeri, la Real Madrid si Granada. Pe teren propriu are doar o infrangere in ultimele 8 intalniri si pe 4 le-a castigat.

Experimentatul atacant Jorge Molina este suspendat si de aceea nu este eligibil. Erick Cabaco, Oghenekaro Etebo si Xabier Etxeita au acuzat probleme medicale si nu se stie daca vor putea intra pe gazon.

⚽2. Villarreal

Este pe pozitia a 5-a si in cele 34 de runde parcurse a strans 54 de puncte. Are cu unul mai mult fata de adversara de acum si cu 6 mai putine decat Sevilla care e pe 4. In ultimele 8 dueluri a marcat si in 5 dintre ele nu a incasat gol.

Vine dupa un esec cu Barcelona, 1-4 pe Estadio de la Ceramica, dar a fost prima infrangere dupa 6 jocuri la rand, timp in care a obtinut 5 victorii. S-a impus in precedentele 3 deplasari si a facut-o de fiecare data la zero.

Ramiro Funes Mori va lipsi, acesta fiind accidentat. La fel se intampla cu un alt coleg al sau, e vorba despre Ramiro Guerra. Doi oameni din avantposturi au probleme fizice, Carlos Bacca si Paco Alcacer, insa acestia au sanse sa fie recuperati pana la ora meciului.

⚽3. Intalniri directe

In turul acestui campionat s-a impus Villarreal, la limita, cu 1-0. Getafe a fost neinvinsa in cele 2 dispute din sezonul trecut. A castigat in deplasare cu 2-1, iar pe Coliseum Alfonso Perez a obtinut un punct dupa un 2-2.

⚽4. Getafe – Villarreal echipe probabile:

Getafe (4-4-2): Soria – D. Suarez, Etxeita, Dakonam, M. Olivera – Nyom, Maksimovic, Arambarri, Cucurella – Duro, J. Mata.
Villarreal (4-4-2): S. Asenjo – M. Gaspar, Albiol, P. Torres, A. Moreno – Chukwueze, Iborra, Trigueros, Cazorla – Alcacer, G. Moreno.

⚽5. Getafe – Villarreal cote pariuri

Getafe Villarreal Cote 08072020

⚽6. Getafe – Villarreal ponturi pariuri

Getafe – Villarreal ponturi pariuri

Villarreal trece printr-o forma mai buna in opinia mea, asta chiar daca vine dupa o infrangere usturatoare, 1-4, insa trebuie tinut cont ca adversarul a fost Barcelona. Un punct nu o ajuta deloc si de aceea cred ca va juca pe cartea atacului.

Gerard Moreno, Paco Alcacer, Carlos Bacca, Santi Cazorla sau Samuel Chukwueze de la oaspeti au calitate si pot depasi orice aparare. Ei si colegii lor vin dupa 6 confruntari in care au inscris macar o data in prima ora de joc.

Ce-i drept, Getafe este o trupa destul de incomoda, insa in ultima perioada nu a aratat extraordinar la capitolul defensiva. In precedentele 2 partide de acasa a incasat macar un gol pana in minutul 60.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Getafe – Villarreal
Pronostic: 
Villarreal inscrie pana in minutul 60
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: