Girona – Barcelona ponturi pariuri 28.01.2023

Scris de Cristian Lenga28/01/2023
1
5.50
X
4.15
2
1.60
Girona
Barcelona
COTA PONT
1.55

Girona primeste vizita Barcelonei sambata, 28 ianuarie, pentru a disputa partida din cadrul etapei 19 din Spania La Liga. Meciul se va juca pe Estadio Municipal de Montilivi, din Girona, incepand cu ora 17:15, iar acesta va fi trnasmis de Digi Sport 2, precum si de Orange Sport.

Girona

  • Nou-promovata nu s-a descurcat deloc rau in aceasta editie de campionat. Este pe locul 11, cu 21 de puncte, la adapostul a doar patru puncte de zona rosie a clasamentului.
  • A suferit o infrangere in ultima etapa, cu Villarreal (1-0), esec care a pus capat unei serii de sapte meciuri fara infrangere, intre care trei victorii si patru remize.
  • Girona pe teren propriu a fost precum o fortareata. In cele noua etape a inregistrat patru victorii, trei remize si doar doua infrangeri.

Barcelona

  • Barcelona este lider in clasamentul de fotbal La Liga, cu 44 de puncte dupa 17 etape, perioada in care a inregistrat 14 victorii, doua remize, dar si o infrangere.
  • Are cea mai buna defensiva din Spania in acest moment, cu doar sase goluri primite.
  • Catalanii nu stau rau nici in faza ofensiva, cu 36 de goluri inscrise fiind al doilea cel mai bun atac din La Liga (Real Madrid – 38 goluri).
  • Are patru victorii, cu Almeria (2-0), Osasuna (1-2), Atletico Madrid (0-1) si Getafe (1-0), si o remiza, cu Espanyol (1-1), in ultimele cinci jocuri din campionatul spaniol.
  • Lewandowski si Ferran Torres sunt suspendati pentru cartonase rosii.

Intalniri directe

Ultimele trei intalniri dintre cele doua au avut loc in cadrul unor meciuri amicale, iar Barcelona a reusit doua victorii si Girona a avut si ea parte de un succes de partea ei.

Echipe probabile

Girona

17:15

barcelona

Gazzaniga

Martinez

Hernandez

Espinosa

Gutierrez

Romeu

A. Garcia

Riquelme

Martin

Villa

Castellanos

echipament bzc

Ter Stegen

Kounde

Araujo

Christensen

Balde

Pedri

Busquets

F de Jong

Dembele

Fati

Gavi

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La casa de pariuri Betano poti miza pe faptul ca nu inscriu ambele echipe, pentru cota 2.05.

De asemenea, la acelasi operator, mai ai si varianta total goluri sub 3.5, care are cota 1.50.

Girona – Barcelona ponturi pariuri

Girona este mai mult decat capabila sa faca acest meci unul dificil pentru Barcelona. Mai ales daca este sa ne luam dupa rezultatele recente de pe propriul teren, acolo unde nu a fost invinsa de cinci meciuri.

Barcelona, de cealalta parte, este si ea o echipa greu sa batut in acest an. Baietii lui Xavi au doar sase goluri primite in cele 17 etape, echipele adverse avand o misiune dificila, unele chiar imposibila, in ceea ce priveste inscrierea de goluri.

Ma astept la un meci destul de echilibrat, dar pe care Barcelona nu are voie sa il piarda. O remiza nu ar fi o surpriza, insa baietii lui Xavi nu au nicio scuza in cazul unei infrangeri. Nu cred ca vom avea parte de foarte multe goluri, mai ales ca ambele formatii sunt destul de solide in ceea ce priveste partea defensiva, in ultima perioada.

Astfel, alegerea mea pentru aceasta partida este urmatoarea: X2, impreuna cu total goluri sub 4.5, prag care nu a fost depasit din 2016, dar si peste 5.5 cornere, Barcelona fiind cea care se va afla in ofensiva si va incerca sa inscrie.
Girona – Barcelona
Pronostic: 
BetBuilder: X2 & sub 4.5 goluri & peste 5.5 cornere
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: