Girona – Villarreal ponturi pariuri 26.01.2021

Scris de chiriladavid2526/01/2021

Duel intre o divizionara secunda din Spania si una de prima liga in optimile Cupei Spaniei, mai precis, intre Girona si Villarreal. Meciul va avea loc pe Stadionul „Municipal de Montilivi” din Girona si va incepe de la ora 22:00, in acelasi timp cu disputa dintre Betis si Real Sociedad.

⚽ 1. Girona.

Joaca in liga secunda din Spania, fiind pe pozitia a 8-a, avand 33 de puncte. Vine dupa o victorie in fata lui Espanyol, scor 1:0, meci decis de un gol marcat de Pablo Moreno. A trecut in precedentele randuri, de Segoviana, Lugo si Cadiz.

Valery Fernandez a marcat cele doua goluri ale partidei de Cupa cu Cadiz, reusitele venind din pasele lui Bustos. Antrenorul Francisco Javier Rodríguez Vílchez are intreg lotul la dispozitie, conform Goal Spania.

⚽ 2. Villarreal.

Se afla pe pozitia a 5-a in clasamentul din La Liga, avand 34 de puncte, cu 2 mai putin decat Sevilla si cu 3 mai putin decat Barcelona. A remizat in ultimele 2 jocuri, 2:2, acasa cu Granada, meci in care a ratat un penalty in prelungiri si 0:0, in deplasare cu ultima clasata, Huesca.

Leioa, Zampra si Tenerife au fost echipele de care a trecut pana in aceasta faza a competitiei. Juan Foyth, Alberto Moreno, Juame Costa, Vicente Iborra si Samu Chukwueze sunt accidentati si nu pot evolua in acest meci.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua echipe s-au intalnit si in editia precedenta de Cupa, in saisprezecimi, Villarreal trecand mai departe, impunandu-se in deplasare cu scorul de 3:0.

⚽ 4. Girona – Villarreal echipe probabile:

Girona (4-3-3): Muric; Franquesa, Bernardo, Ramalho, Yan Couto; Gumbau, Burtos, Kebe; Valery, Sylla, Barcenas.
Villarreal (4-3-3): Rulli; Estupinan, Pau Torres, Funes Mori, Ruben Pena; Parejo, Coquelin, Baena; Yeremi, Nino, Raba.

⚽ 5. Girona – Villarreal cote pariuri

La partida Girona – Villarreal ai mai jos 2 pronosticuri care pot fi jucate inclusiv de cei care aplica diverse scheme la pariuri.

1.59 are cota Villarreal la Publicwin pentru a deschide scorul in acest meci. Totodata, pentru victorie Villarreal si sub 4.5 goluri marcate, cota la aceeasi casa de pariuri e de 1.92.

⚽ 6. Girona – Villarreal ponturi pariuri

Girona – Villarreal ponturi pariuri

Pare ca ambele echipe vor baga multe rezerve in acest joc, ceea ce face ca sansele sa fie aproximativ aceleasi ca si in cazul in care ambele ar fi bagat cel mai bun prim 11, drept urmare, voi miza pe formatia oaspete.

Insa nu voi miza direct pe victoria acestora, ci pe faptul ca vor incheia meciul neinvinsi, intr-o partida cu maxim 3 goluri marcate, Villarreal jucand destul de modest in ultima vreme, pierzand in campionat puncte cu Granada si cu Huesca.

Totodata, e o perioada cu multe jocuri pentru submarinul galben, asadar e greu ca acestia sa fie proaspeti si sa furnizeze un joc de buna calitate, insa cred ca vor reusi sa iasa neinvinsi, asa cum au iesit ultimele 6 meciuri ale acestora.
Girona – Villarreal
Pronostic: 
2X si sub 3.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: