GOG – Dinamo Bucuresti ponturi pariuri 22.09.2022

Scris de Florin198122/09/2022
1
1.78
X
8.25
2
2.67
GOG
Dinamo Bucuresti
COTA PONT
1.78

Dinamo Bucuresti merge in Danemarca pentru etapa a a doua a fazei grupelor Champions League la handbal masculin, unde va da piept cu GOG, campioana in exercitiu. Partida se desfasoara joi seara cu incepere de la ora 19.45 in Phonix Tag Arena, poate fi urmarita pe canalele Digi Sport si Orange Sport.

GOG

  • Sezonul precedent a cucerit al 8-lea sau titlu din handbalul masculin danez, precedentul data din 2007, dar a terminat pe locul 2 in 2019 si 2020.
  • Debutul in Champions League a fost unul furtunos, 31-27 pe terenul campioanei Croatiei, PPD Zagreb, un meci in care a izbutit datorita fortei grupului, principalul sau atu.
  • Nicolej Krickau a ramas vara aceasta fara cativa jucatori importanti, intre care vedeta echipei, Mathias Gidsel, ajuns la Fuchse Berlin.
  • Campioana Danemarcei nu a ramas insa descoperita pe posturi, iar pana acum noile achizitii s-au integrat foarte bine, exceptand esecul din SuperCupa cu Aalborg, GOG  a castigat celelalte 6 jocuri.
  • Si-a pastrat apetitul ofensiv marcand in fiecare joc oficial de pana acum minim 31 de goluri.

Dinamo Bucuresti

  • Spera la o clasare mult mai buna in actualul sezon de Champions League, dar inceputul a fost unul cu un esec, 28-30 acasa cu Magdeburg.
  • Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Ante Kuduz cu 6 reusite, Stanislav Kasparek si Andrii Akimenko, fiecare avand 5 goluri marcate.
  • Infrangerea suferita in fata campioanei Germaniei a fost prima in actualul sezon, avea 5 victorii categorice la rand inregistrate  in Liga Zimbrilor.
  • Asemeni adversarei sale lotul a suferit modificari importante, dar Xavier Pascual se poate spune ca a iesit foarte bine din aceste mutari, avand jucatori mai valorosi la dispozitie. 

Intalniri directe

Cele doua formatii s-au infruntat in 2019 tot in grupele Champions League, atunci Dinamo a castigat ambele infruntari, 32-31 in deplasare, 35-28 pe teren propriu.

Cote pariuri

GOG a marcat 73 de goluri in precedentele doua jocuri de acasa, 1.95 este cota pentru formatia gazda peste 32.5 goluri.

La randul sau Dinamo se descurca excelent pe faza defensiva in deplasare, 2.00 este cota pentru formatia oaspete peste 31.5 goluri marcate in meci.

GOG – Dinamo Bucuresti ponturi pariuri

Dinamo este mult mai puternica in actualul sezon, jucatorii adusi au mare experienta la un nivel ridicat, drept dovada 3 dintre ei s-au numarat intre primii 3 marcatori contra lui Magdeburg.

Xavier Pascual si elevii sau au demonstrat ca pot tine pasul cu orice adversar, dar nu pe intreaga durata a unei infruntari, au inca nesincronizari pe faza defensiva in principal.

GOG in schimb pare sa nu resimta plecarile masive din aceasta vara, are 6 victorii consecutive in campionat si Champions League.

Dar ce este cel mai important Nicolej Krickau a mentinut standardul ofensiv foarte ridicat, nu este putin lucru sa inscrii peste 31 de goluri in cele 7 jocuri oficiale de pana acum.

Nu o vad pe Dinamo sa reziste sarjelor ofensivei daneze, chiar daca in atac se descurca la randul sau, apararea va fi un punct nevralgic, iar contra lui GOG acest aspect va fi decisiv.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
GOG – Dinamo Bucuresti
Pronostic: 
victorie GOG
Cota: 
1.78 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: