Golden State Warriors – Toronto Raptors (meciul 3)

0

Warriors-Raptors-05062019

Am ajuns si la “meciul 3” al finalei NBA, unul ce va avea ca gazda echipa din Bay Area. Seria din Toronto a adus un 1-1 in serie, Raptors castigand in debutul finalei, pentru ca duminica noaptea, Warriors sa ne aduca un profit excelent.

Informatii despre meci 

  • 118-109 in primul meci pentru Raptors, apoi 104-109 pentru Warriors in meciul 2, si astfel avem un scor de 1-1 in serie. Dupa cum se poate observa, campionii au inscris acelasi numar de puncte in primele doua partide, diferenta facand-o presiunea din defensiva.
  • Astfel, Warriors i-au fortat pe Raptors sa arunce din pozitii dificile, iar Leonard & co. au avut un procentaj de doar 37.2% din teren, si 28.9% de la linia de 3 puncte, comitand 15 turnovers si reusind doar 17 pase decisive.
  • Inca o data – Golden State a realizat un sfert 3 fabulos, inscriind primele 18 puncte dupa pauza mare, preluand controlul partidei si necedandu-l pana la final.
  • Thompson a condus campionii cu 25 d epuncte, in timp ce Curry a avut 23 de puncte (streak-ul de 6 meciuri de 30+ puncte a luat final), iar Cousins s-a intors ca titular, si a inregistrat 11 puncte, 10 recuperari si 6 pase decisive.
  • Cousins a stat excelent la Gasol si l-a fortat pe acesta sa arunce din pozitii dificile, furandu-i si unele recuperari ce pareau usoare. Spaniolul a termnat meciul anterior cu 6 puncte, 6 recuperari si 2 pase decisive.
  • Kawhi Leonard a terminat meciul 2 cu 34 de puncte, fiind din nou liderul din Toronto, insa nu a avut suport de la colegi ca si in partida inaugurala.
  • Astfel, Siakam a reusit doar 12 puncte (5 reusite dintr-un total de 18), dupa ce in “meciul 1” a avut 14 cosuri marcate dintr-un total de 17 si 32 de puncte inregistrate la final. Un alt jucator ce a dezamagit, din nou – a fost Kyle Lowry, acesta a marcat doar 13 puncte, in timp ce o “raza de speranta” a consituit-o Fred VanVleet – 17 puncte.
  • Cu Kevon Looney OUT pentru restul meciurilor din finala, Kevin Durant OUT pentru “meciul 3”, ramane de vazut daca Klay Thompson va fi valid pentru meciul de la noapte. O decizie in acest sens se va lua cel mai probabil cu 30 de minute inainte de inceperea partidei.
  • Multa lume se arunca in acest moment pe victoria “raptilelor” sau pe handicap, insa eu as zice sa stea departe de acest bet, e un “meci 3” extrem de important la Oracle Arena, atmosfera va fi una incendiara.

Pronostic:

Cine va face un “pas in fata” azi?

Foarte probabil va fi o noua batalie intre Curry si Leonard, asa cum am avut in primele doua partide din serie, si ii dau credit starului din Bay Area, tocmai pentru ca Durant va lipsi, iar Thompson – daca va juca – nu o va face la capacitate maxima.

Curry a inscris 34 de puncte in primul meci, si doar 23 in partida a doua, Klay, Green sau Cousins fiind jucatorii ce au dat mai multa forta echipei. Steph are o medie de 28.6 puncte in cariera vs Raptors, iar intr-un asemenea moment, ma astept ca starul din Oakland sa dea tonul pentru Warriors.

Stephen Curry marcheaza peste 31.5 puncte @1.80

Wade
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 52.2%
Castigate: 48/92

Golden State - Toronto
Pronostic: Curry +31.5 puncteCota: 1.80Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here