Golden State Warriors – Toronto Raptors (meciul 6)

1

Warriors-Raptors-13062019

Am ajuns si la “meciul 6” al finalei NBA, unul in care Warriors au de partea lor momentul, iar Raptors se pot considera echipa mai solida in aceasta serie finala. Va fi foarte interesant de urmarit cum vor evolua cele doua echipe in aceasta noapte la Oracle Arena.

Informatii despre meci

 • Am vazut cu totii ce s-a intamplat in “meciul 5” al finalei NBA. Doctorii l-au pus pe Kevin Durant sa se antreneze si sa intre pe teren, desi era evident ca nu era apt pentru acest meci si risca o accidentare grava.
 • Lucru care – din pacate, s-a si intamplat, Durant a jucat 12 minute in care a inscris 11 puncte (3 din 3 de la distanta), si in sfertul secund a simtit o durere, s-a intins pe parchet si asta a fost.
 • KD a facut ieri operatie pentru “ruptured Achilles”, si verdictul este sumbru: e posibil ca starul din Oakland sa nu joace tot sezonul urmator, si sa revina in NBA abia la inceputul sezonului 2020-2021.
 • Acum hai sa ne intrebam: oare daca scorul in serie era 3-1 pentru Warriors, mai era fortat Durant? Evident ca nu. Mi se pare un lucru inadmisibil facut de conducerea lui Warriors, ce i-au riscat efectiv cariera unuia dintre cei mai buni jucatori din NBA la ora actuala.
 • Tot de neiertat sunt si unii fani din Toronto, ce s-au bucurat atunci cand Durant era jos pe parchet, tinandu-se cu mana de rana produsa la piciorul drept. Sincer, nu ma mai mira nimic, la cum a ajuns umanitatea in momentul de fata, si la ce poate exprima un fan, doar pentru ca echipa lui preferata sa castige trofeul suprem.
 • Asta a fost ca o paranteza la ce s-a intamplat. Acum sa revenim la cifre: GSW au castigat “meciul 5” cu 105-106, dramatic, reusind 3 lovituri de la 3 puncte in ultimele minute, Curry si Thompson salvand ziua.
 • Raptors au reusit 8 aruncari de la distanta, fata de cele 20 reusite de Warriors, si chiar in acest caz au fost foarte aproape sa castige partida. La restul capitolelor echipele au fost aproximativ la fel: procentaj la aruncarile de 2 puncte, pase decisive, capace, turnovers, interceptii sau aruncari libere.
 • Ce trebuie sa faca Warriors pentru a castiga?
 • Sa gaseasca din nou spatii libere pentru Curry si Thompson la aruncarile de 3 puncte, insa daca unul din cei 2 va avea un meci mai putin bun, atunci va fi foarte greu pentru campioni sa tina aproape de adversari.
 • Ce trebuie sa faca Raptors pentru a castiga?
 • Sa aiba in continuare aceeasi luciditate in teren, iar aruncarile de la distanta din pozitii libere trebuie neaparat transformate. Leonard, Lowry, Gasol, Ibaka sau Siakam trebuie sa aiba procentaje mai bune decat in meciul trecut.

Pronostic:

Toti specialistii se asteapta la un “game 7” in aceasta finala, pentru ca momentul si moralul sunt de partea campionilor. Intr-adevar, Curry & co. au o motivatie in plus pentru a castiga azi, insa Raptors sunt echipa mai buna in serie, atunci cand KD este OUT.

Totusi, Toronto a castigat 3/3 partide in acest sezon in Oakland, din care doua in meciurile 3 si 4. E putin greu de crezut ca Raptors au puterea sa produca un “sweep” pe terenul campionilor, ce vor avea extramotivatie pentru a castiga acest meci.

Vad NBA Finals de anul acesta ajungand in Game 7, unde orice poate fi posibil.

Golden State Warriors castiga meciul @1.75

Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 52.4%
Castigate: 54/103

Warriors - Raptors
Pronostic: 1Cota: 1.75Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here