Granada – Atletico Madrid ponturi pariuri 13.02.2021

Scris de Radu Oprea12/02/2021

Estadio Nuevo Los Carmenes gazduieste confruntarea dintre Granada si Atletico Madrid. Se anunta un meci interesant pentru ca dau piept doua echipe care participa in Cupele Europene. V-am pregatit detalii despre cele doua formatii, dar si un pronostic.

⚽1. Granada

Ocupa pozitia a 8-a, iar in cele 22 de runde a reusit sa adune 30 de puncte, la fel ca Betis care e pe 7. In 7 din ultimele 8 intalniri a marcat si in 3 dintre ele nu a incasat gol. Are asadar un atac bun si asta m-a ajutat cand m-am gandit la capitolul ponturi pariuri.

Nu e in cel mai bun moment pentru ca in precedentele 6 partide are un singur succes, iar in acest timp a suferit 2 infrangeri. Are 2 esecuri in ultimele 4 dueluri de acasa, ambele cu Barcelona si in celelalte 2 a obtinut o remiza si o victorie.

Yangel Herrera, Quini, Maxime Gonalons si Luis Milla vor lipsi de pe gazon din pricina unor accidentari. Exista semne de intrebare si in ceea ce ii priveste pe Domingos Quina si Yan Eteki care au acuzat probleme medicale.

⚽2. Atletico Madrid

Este liderul din La Liga si are 51 de puncte, asta chiar daca a parcurs doar 20 de etape. A inscris in ultimele 5 dispute si doar in cea mai veche dintre ele nu a primit gol.

In precedentele 11 confruntari s-a incurcat doar de 2 ori, cu Cornella in Cupa, cu care a pierdut si cu Celta Vigo in ultimul joc de campionat. Vine dupa 4 deplasari in Primera in care s-a impus, iar de 2 ori a facut-o la cate 2 goluri diferenta.

Moussa Dembele, Thomas Lemar, Joao Felix, Hector Herrera si Mario Hermoso au COVID-19 si vor lipsi, iar Kieran Trippier este suspendat. Chiar si cu aceste absente sunt de parere ca are calitate si va voi oferi unul dintre cele mai atractive ponturi din La Liga.

⚽3. Intalniri directe

Daca ne uitam doar pe ultimele 7 astfel de dueluri vom observa ca Atletico este neinvinsa si doar o data nu s-a impus. In turul acestui campionat a castigat cu 6-1, insa la precedenta vizita la Granada a obtinut doar o remiza dupa un 1-1.

⚽4. Granada – Atletico Madrid echipe probabile:

Granada (3-4-3): R. Silva – D. Duarte, G. Sanchez, Vallejo – Foulquier, Montoro, Puertas, Marin – Kenedy, J. Molina, D. Machis.
Atletico Madrid (3-1-4-2): Oblak – Savic, J. M. Gimenez, Felipe – Kondogbia – Carrasco, Koke, M. Llorente, Saul – A. Correa, L. Suarez.

⚽5. Granada – Atletico Madrid cote pariuri

Atletico este favorita si casa de pariuri Fortuna ne ofera o cota de 2.76 pentru pariul 2/2.
Daca pariati la casa de pariuri online Fortuna ca se va marca pana in minutul 27 primiti o cota de 2.12.

⚽6. Granada – Atletico Madrid ponturi pariuri

Granada – Atletico Madrid ponturi pariuri

Atletico Madrid are un alt stil de joc in acest sezon, care este unul mai ofensiv. Se descopera destul de mult in aparare si de aceea multe dintre partidele ei sunt spectaculoase. Eu sunt de parere ca si in acest meci al ei vom avea parte de destule goluri.

De la mijloc in sus Diego Simeone are mai multi fotbalisti care pot face diferenta, e vorba despre Koke, Saul, Carrasco, Angel Correa si mai ales Luis Suarez. Elevii sai vin dupa 4 dueluri in care s-a inscris de cel putin 3 ori.

Granada nu este genul de echipa care sa se cantoneze in fata propriei porti si acum ca evolueaza acasa, mi se pare putin probabil sa o faca. Doar intr-una din ultimele 7 dispute ale ei nu am avut parte de cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Granada – Atletico Madrid
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
2.45 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: