Granada – Barcelona ponturi pariuri 03.02.2021

Scris de Bmg03/02/2021

Meci tare avem miercuri in Cupa Spaniei, cel dintre Granada si Barcelona. Se confrunta doua echipe cu pretentii in Spania si care cred ca ne vor aduce si un spectacol de calitate. Tocmai de aceea o sa pariez la goluri. Partida este programata cu incepere de la ora 22.00, iar eu consider ca putem face profit. Sa stii ca echipa oaspete are prima sansa ca si cote.

⚽ 1. Granada.

Echipa gazda nu face un sezon deloc rau si il confirma pe precedentul, cand a prins locurile de Europa League. O gasim acum pe pozitia 8 in La Liga, in lupta iarasi pentru cupele europene.

Granada a trecut pana acum de Navalcarnero, Malaga, Leonesa si San Juan in Cupa Spaniei. Este in general o echipa spectaculoasa, care marcheaza, dar si incaseaza. Daca ne uitam in La Liga, o sa observam ca are al 4-lea cel mai bun bilant pe teren propriu. Poti juca macar pe un gol marcat de ea la Unibet, una dintre casele de pariuri din Anglia la care pot paria romanii.

Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca o sa lipseasca miercuri Maxime Gonalons, Luis Milla, Quini, Neyder Lozano si Yangel Herrera.

⚽ 2. Barcelona.

Catalanii sunt mari favoriti aici, dar sa fim atenti pentru ca o sa menajeze cativa titulari de baza. Lupta importanta pentru ei este in La Liga, acolo unde au ajuns pe locul secund dupa succesul din weekend cu Athletic Bilbao (2-1). Au castigat ultimele 5 jocuri de campionat si au crescut mult nivelul de joc.

Barcelona a trecut pana acum de Vallecano si Cornella in Cupa Spaniei. A avut mari emotii cu ultima echipa pe are am mentionat-o, castigand in prelungiri. Ramane aceeasi trupa ofensiva pe care o stim, dar apararea nu este chiar sigura in acest sezon.

Sunt si ceva probleme de efectiv in tabara echipei oaspete, care nu poate conta pe Coutinho, Ansu Fati si Piquem in timp ce Ter Stegen, Alba, Griezmann si De Jong ar putea fi menajati.

⚽ 3. Granada – Barcelona intalniri directe.

Cele doua s-au confruntat recent in La Liga, in ianuarie, Barca castigand la scor pe acest stadion (4-0). De altfel, catalanii s-au impus in 8 din ultimele 9 directe si statistica recomanda pariuri pe ei pentru biletul zilei cota mare.

⚽ 4. Granada – Barcelona echipe probabile.

Granada (5-2-3) : Aaron; German, Nehen, Vallejo, Carlos Neva, Victor Diaz, Eteki, Montoro, Puertas, Soro, Soldado.
Barcelona (4-3-3) : Neto; Junior; Lenglet, Araujo, Sergi Roberto, Busquets, Pjanic, Riqui Puig, Trincao, Braithwaite, Messi.

⚽ 5. Granada – Barcelona cote pariuri.

La Unibet imi place cota de 2.05, pentru pariul „2 pauza/2 final”. Tot de la Unibet voi juca si cota de 2.14 pentru pariul „Barcelona marcheaza in ambele reprize”.

⚽ 6. Granada – Barcelona ponturi pariuri.

Granada – Barcelona ponturi pariuri

Parerea mea este ca vom vedea aici un duel destul de spectaculos, care sa ne aduca macar doua reusite pe tabela de scor. Joaca Barcelona si este normal sa ma gandesc la goluri, mai ales ca si Granada este o forta pe teren propriu, acolo unde trece de un gol marcat in medie pe meci. Asadar, pariul pe 2+ merge la sigur. Cele doua echipe s-au confruntat luna trecuta, atunci cand s-a marcat de 4 ori.

De ce nu cred sa ajungem la 5 reusite? In primul rand, fiind un meci eliminatoriu, nu ar trebui sa se joace direct cu garda jos. In plus, Barca va menaja cativa jucatori de baza si asta ma influenteaza in alegerea intervalului 2-4 goluri.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Granada – Barcelona
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: