Granada – Lokomotivi Tbilisi ponturi pariuri 24.09.2020

Scris de Radu Oprea23/09/2020

Estadio Nuevo Los Carmenes gazduieste intalnirea dintre Granada si Lokomotiv Tbilisi. Ea va fi arbitrata de o brigada din Olanda condusa la centru de Serdar Gozubuyuk. In cele ce urmeaza gasiti informatii despre echipe, dar si un pronostic cu o cota atractiva.

Granada Lokomotiv Tbilisi Cote Pariuri 24092020

⚽1. Granada

Au trecut 2 etape in Primera Division, iar ea este pe primul loc cu maxim de puncte, singura care a mai reusit sa faca asta fiind Betis. A inscris in toate cele 3 dispute avute in actuala stagiune si in total a incasat doar un gol de la Alaves.

S-a impus in toate cele 3 partide de pana acum, deci moralul jucatorilor este excelent. In turul precedent din Europa League a trecut de modesta Teuta, o formatie albaneza pe care a invins-o la ea acasa cu scorul de 4-0.

Din informatiile pe care le-am gasit Diego Martinez are tot lotul valid si se poate spune ca este un antrenor fericit.

⚽2. Lokomotiv Tbilisi

In prima liga din Georgia s-au scurs 11 runde, iar ea ocupat pozitia a 5-a pentru ca a adunat 11 puncte. A marcat atat ea cat si adversara sa in ultimele 4 confruntari, deci are o ofensiva buna, insa apararea scartaie.

Vine dupa un esec in Cupa la Chikhura, dar inainte de asta avusese 3 victorii la rand, toate pe teren propriu. Pentru a ajunge aici in Europa League le-a eliminat pe Universitatea Craiova si Dinamo Moscova cu acelasi scor, 2-1, pe ambele intalnindu-le la Tbilisi.

Nici la aceasta formatie nu sunt probleme de lot, asadar avem predictibilitate in cele doua echipe de start. Asta ma face sa spun ca pontul meu nu ar trebui sa lipseasca de pe biletul zilei de joi.

⚽3. Intalniri directe

Nu avem ce puncta la acest capitol pentru ca nu au mai dat piept.

⚽4. Granada – Lokomotiv Tbilisi echipe probabile:

Granada (4-2-3-1): R. Silva – V. Diaz, G. Sanchez, D. Duarte, Neva – Gonalons, Montoro – Kenedy, Y. Herrera, Puertas – Soldado.
Lokomotiv Tbilisi (4-1-4-1): Mamardashvili – Gabadze, Sandokhadze, Gureshidze, Ubilava – Samurkasovi – Kirkitadze, Shonia, Dartsmelia, Oulad Omar – Sikharulidze.

⚽5. Granada – Lokomotiv Tbilisi cote pariuri

Granada Lokomotiv Tbilisi Cote 24092020

⚽6. Granada – Lokomotiv Tbilisi ponturi pariuri

Granada – Lokomotiv Tbilisi ponturi pariuri

Sunt destul de sigur ca in a 2-a repriza vom vedea mai multe goluri pentru ca in prima scorul va fi limitat de formatie oaspete, care cel mai probabil se va apara pe 2 linii in fata propriului careu de 16 metri.

In cele 2 meciuri ale lui Lokomotiv Tbilisi in aceasta editie de Europa League s-a inscris de cate 3 ori, insa toate reusitele au venit dupa pauza. Asadar e limpede ca in primele 45 de minute nu isi asuma riscuri si este capabila sa fie organizata destul de bine in defensiva.

Granada are jucatori care pot face diferenta lejer, Kenedy sau Soldado fiind capabila sa depaseasca apararea adversa. In cele 3 confruntari din actuala stagiune a marcat in a 2-a parte a jocului si ma astept sa o faca si acum de cateva ori.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Granada – Lokomotiv Tbilisi
Pronostic: 
repriza cu cele mai multe goluri – a 2-a
Cota: 
1.76 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: