Granada – Manchester United ponturi pariuri 08.04.2021

Scris de Johnny08/04/2021

Estadio Nuevo Los Carmenes va fi joi seara gazda duelului dintre Granada si Manchester United. Partida va incepe de la ora 22:00 si conteaza pentru mansa tur a sferturilor de finala din Europa League.

⚽ 1. Granada.

Calificarea ei in aceasta faza a competitiei reprezinta o adeverata surpriza. In primele doua faze eliminatorii a reusit sa se impuna in fata lui Napoli si Molde. In ambele cazuri scorul la general a fost cel de 3-2. Si in grupe a avut prestatii solide, adversare fiind Omonia, PAOK Salonic si PSV.

Nu e intr-o forma buna si vine dupa 3 esecuri consecutive. Eu zic ca merge bagat astfel pe biletul zilei un 2 solist. Nu rupe gura targului in La Liga si ocupa doar locul noua. In mod normal in sezonul viitor nu va mai fi prezenta in aceasta competitie. Vreau sa mai mentionez totusi ca a castigat patru din precedentele cinci meciuri oficiale de acasa.

Diego Martinez are mari batai din cap din cauza absentelor. Problemele sunt reprezentate de linia defensiva deoarece de acolo vor lipsi Neva, Foulquier si Quini, cu totii fiind accidentati. Lozano si Luis Suarez sunt alti jucatori indisponibili.

⚽ 2. Manchester United.

Este favorita certa in aceasta dubla mansa si probabil isi doreste sa rezolve in mare parte calificarea inca din tur. In precedentele doua faze eliminatorii a intalnit adversare mult mai redutabile. Pe Sociedad a invins-o foarte usor, cu 4-0, in timp ce de Milan a trecut de abia cu 2-1.

Desi nu are sanse la titlu, prestatiile din campionat sunt destul de solide. Ocupa locul doi si este mare favorita sa ramana acolo pana la finalul stagiunii. E intr-o forma destul de buna si a castigat trei din precedentele patru partide oficiale. N-a etalat insa un joc prea convingator.

Martial s-ar putea sa rateze restul sezonului din cauza unei accidentari la genunchi. Telles e incert, in timp ce Bailly are coronavirus. Phil Jones e alt jucator aflat pe lista indisponibililor.

⚽ 3. Granada – Manchester United intalniri directe.

Cele doua grupari se afla la prima intalnire directa.

⚽ 4. Granada – Manchester United echipe probabile.

Granada (4-2-3-1): Silva – Vallejo, Duarte, Sanchez, Diaz – Gonalons, Eteki – Kenedy, Herrera, Machis – Soldado.
Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw – Fred, Pogba – Greenwood, Fernandes, James – Cavani.

⚽ 5. Granada – Manchester United cote pariuri.

Cota pentru GG este destul de mare, de 2.07. Pentru 2 pauza / 2 final cota este de 2.42.

Am ajuns deja in faza sferturilor si iti recomand sa nu rateze cele mai interesante ponturi din Europa League.

⚽ 6. Granada – Manchester United ponturi pariuri.

Granada – Manchester United ponturi pariuri

Manchester United este favorita certa in acest duel si cred ca va confirma acest statut. Granada a facut minuni pana acum in aceasta competitie, mai ales cu victoria din dubla cu Napoli. Totusi, cred ca in fata unei echipe din Anglia ii va fi mult mai greu, mai ales ca din linia defensiva vor lipsi nu mai putin de trei jucatori.

United s-a simtit bine la ultima deplasare in Spania si a batut-o clar pe Sociedad, cu 4-0. Granada pare a fi o echipa mai modesta decat a fost cea basca, iar in mod normal nu cred ca poate pune probleme. Ma astept ca diavolii sa domine copios aceasta intalnire si de aceea mizez cu mare incredere pe 2 solist.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Granada – Manchester United
Pronostic: 
2 solist
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: