Tallon Griekspoor – Daniel Evans ponturi 06.08.2023

Scris de Laur198506/08/2023

Finala de la Washington ne aduce probabil cea mai surprinzatoare finala din acest turneu. Tallon Griekspoor si Daniel Evans se vor duela pentru castigarea turneului din Washington incepand cu ora 00:00. 

Tallon Griekspoor

  • Olandezul in varsta de 27 de ani se afla in acest moment pe pozitia 37 ATP in clasamentul baietilor, acesta se afla la cel mai bun an al sau din cariera.
  • Are in palmares 13 titluri, doar 2 dintre acestea fiind de tip ATP, a castigat in India la pune si acasa in olanda la S-Hertogenbosch, restul fiind turnee challenger, de valoare redusa.
  • A jucat 39 de meciuri in acest an, castigand 27 dintre acestea si pierzand 12 meciuri, pe suprafetele rapide s-a descurcat cel mai bine, 16-5 pe hard si 7-2 pe iarba.

Daniel Evans

  • Britanicul in varsta de 33 de ani se afla pe pozitia 30 ATP in acest moment, cea mai inalta clasare a sa fiind un loc 25 in anul 2021.
  • Are in palmares 18 titluri, dintre acestea doar unul fiind considerat turneu ATP, restul fiind challenger si ITF-uri. S-a impus la Melbourne pentru primul sau titlu ATP.
  • A disputat 32 de meciuri in acest an, an in care a castigat doar 13 meciuri si a pierdut 19. Pe hard are 7 victorii si 9 infrangeri.

Intalniri directe

S-au mai intalnit de doua ori pana in acest moment, Daniel Evans conducand cu scorul de 2-0 la meciurile directe. S-au intalnit la cupa Davis si la Antwerp, ambele meciuri fiind castigate in minimum de seturi de Evans.

Cote pariuri

Bookmakerii il vad favorit in aceasta partida pe olandezul Griekspoor cu o cota de 1.72, in timp ce britanicul Evans primeste 2.12 la o eventuala castigare a finalei.

Tallon Griekspoor – Daniel Evans ponturi pariuri

Avem doi jucatori care se descurca foarte bine la serviciu in aceasta infruntare dintre Tallon Griekspoor si Daniel Evans. Cei doi servesc asi in fiecare partida pe care o disputa. In semifinalele competitiei, Griekspoor a servit 13 asi unui jucator foarte bun la retur, Taylor Fritz. Olandezul are o medie de 8,5 asi per partida.

Daniel Evans este si el un jucator care se descurca foarte bine pe aceasta suprafata cu serviciul, avand o medie de 4,5 asi per partida. In ultima partida dintre cei doi s-au servit doar 9 asi, meciul s-a terminat in minimum de seturi.

Hardul de la acest turneu este o suprafata care ajuta foarte mult serviciu, fiind o suprafata destul de rapida. Cred ca o sa avem o partida destul de lunga, lucru ce avantajeaza pronosticul nostru. Am incredere ca in aceasta partida se vor servi 12 asi.
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Tallon Griekspoor – Daniel Evans
Pronostic: 
12+ asi in partida
Cota: 
1.65 @

Tallon Griekspoor – Daniel Evans ponturi pariuri

Chiar daca si dupa cote pare ca va fi un meci echilibrat nu cred ca poate depasi limita aceasta de 135.5 minute pentru ca pe aceasta suprafata foarte rapida punctele si game-uri sunt scurte.

Drept Dovada, Girekspoor a castigat cu Fritz in 3 seturi dar meciul a durat sub 2 ore, cu Monfils la fel si a durat chiar mai putin. Evand are toate cele 4 meciuri sub 2 ore iar unul dintre ele (cu Barrere) a fost decis in 3 seturi.

Asadar nu vad cum meciul ar dura mai mult de 2 ore si 15 minute, poate sa fie de 3 seturi si sa aiba seturi cu prelungiri, ceea ce ma indoiesc si de aceea cred ca e un pariu foarte bun.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Tallon Griekspoor – Daniel Evans
Pronostic: 
Sub 135.5 minute
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: