Grigor Dimitrov – Alexander Zverev ponturi pariuri 29.03.2024

Scris de sleepwalkR29/03/2024
1
2.20
X
0.00
2
1.67
Grigor Dimitrov
Alexander Zverev
COTA PONT
1.67

Semifinalele de la Miami ne puteau aduce un careu de asi perfect daca priveam seed-urile, insa Alcaraz nu a mai putut duce inca un meci bun dupa apararea punctelor la Indian Wells. De acest lucru a profitat din plin Dimitrov care i-a lasat lui Carlos doar 6 game-uri.

Grigor Dimitrov

  • A reusit la Brisbane sa intrerupa o serie de aproape 4 ani in care n-a bifat niciun titlu castigat, in urma unui parcurs impresionant in care a pierdut un singur set, in primul tur cu Murray.
  • Parea ca totul revenise la normal pentru bulgar, insa infrangerea la Borges de la Melbourne l-a adus cu picioarele pe pamant, reamintindu-ne ca partea psihica i-a jucat feste toata cariera.
  • Si-a continuat forma buna cu finala la Marseille si semifinale la Rotterdarm, pentru ca la Indian Wells sa piarda impotriva altui jucator ce l-a batut pe unde l-a prins, Medvedev.

Alexander Zverev

  • Si-a inceput sezonul la United Cup, unde a reusit aproape de unul singur sa aduca titlul pentru Germania, ca apoi sa sara turneele pregatitoare din Australia.
  • Si-a continuat forma buna cu semifinale la Melbourne, ca apoi sa piarda devreme cu Altmaier si Thompson in Mexic. La Indian Wells a trecut de O'Connel, Grikspoor si de Minaur, pierzand la Alcaraz.
  • La Miami este fara set pierdut, intalnind adversari ca Eubanks, Auger-Aliassime, Khachanov si Maroszan in partide ce le-a controlat cap-coada.
  • Ramane acelasi jucator solid ce performeaza bine in turneele Masters, formatul de joc avantajandu-l.

Intalniri directe

7-1 h2h pentru Zverev, care a pierdut doar prima intalnire directa, cea de la Basel din 2014. Alex era un jucator de doar 17 ani, fara experienta sa un asemenea nivel, in timp ce Dimitrov se apropia pentru prima oara de top 10.

Cote pariuri

Prin prisma h2h-ului, neamtul a pornit favorit la deschidere, cotele fiind undeva la 1.55 pentru el, momentan in jur de 1.65.

Pentru un eventual set decisiv avem 2.32 la Fortuna si 1.49 pentru cel putin 10 game-uri in primul set.

Grigor Dimitrov – Alexander Zverev ponturi pariuri

Dimitrov intra pe teren cu un handicap de 1-7 in meciurile directe cu Zverev si nu cred ca poate schimba prea multe in ceea ce priveste match-up-ul.

Zverev e tipul de jucator care stie sa profite din plin de reverul cu o mana al adversarului, neferindu-se sa stea in schimburi lungi si sa apese pe acceleratie pentru a inchide punctele.

Neamtul nu si-a imbunatati forehand-ul, fiind clar punctul sau slab, insa in majoritatea cazurilor reuseste sa mute schimburile pe backhand acolo unde are mai multe optiuni.

Dimitrov, desi intr-o forma buna, ajunge sa dezamageasca in momentul in care luminile se muta pe el. Practica un joc curajos si suficient de variabil incat sa devina impredictibil.

Voi merge pe mana jucatorului mai constant, cel pe care nu-l deranjeaza deloc slice-urile lui Dimitrov si care, in opinia mea, e de jucat la o astfel de cota tinand cont de datele problemei.
sleepwalkR
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Grigor Dimitrov – Alexander Zverev
Pronostic: 
Zverev
Cota: 
1.67 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 26
PROCENTAJ
62%
UNITĂȚI
+805
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: