Guido Pella – Roberto Bautista Agut ponturi 10.07.2019

0

Cel mai suprinzator sfert de finala al acestei editii de la Wimbledon in turneul masculin este partida dintre argentinianul Guido Pella, care il va intalni pe ibericul Roberto Bautista Agut, ambii jucatori traversand o perioada exceptionala a carierei. Meciul dintre cei doi va incepe miercuri la ora 15:00 si va putea fi urmarit pe aplicatia Eurosport Player.

Pella-Bautista-Agut-10072019

?1. Guido Pella

Argentinianul de 29 de ani ocupa in prezent locul 26 in clasamentul ATP, traversand cea mai buna perioada a carierei.

Avand ca suprafata favorita zgura, a reusit la Sao Paolo sa castige primul turneu ATP al carierei, rezultat urmat de sferturi de finala la Monte Carlo si Barcelona.

Invins in primul tur atat la Halle, cat si la Eastbourne, in turneul de la Wimbledon a reusit pana acum cel mai bun rezultat intr-un turneu de Grand Slam al carierei, trecand in turul anterior de canadianul Milos Raonic, cu 8-6 in setul decisiv.

?2. Roberto Bautista Agut

Spaniolul este unul dintre cei mai constanti jucatori din top 50 al clasamentului ATP, aflandu-se in prezent pe locul 22.

Spre deosebire de compatriotii sai care prefera terenurile lente de zgura, Bautista Agut se simte cel mai bine pe hard, reusind sa castige turneul de la Doha din debutul sezonului, urmand sfertul de finala de la Melbourne.

Pe zgura nu a avut niciun rezultat notabil in acest sezon, insa in acest turneu a reusit 4 victorii foarte solide, fara sa piarda niciun set pe parcurs.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 2 ori, ambele intalniri fiind castigate de jucatorul spaniol, ultima avand loc in acest an la Munchen, scor 2-1 pentru Bautista Agut.

? 4. Date statistice

Ultimul meci direct a fost decis in set decisiv, 1.80 e cota pentru un meci cu mai mult de 3 seturi.
Roberto Bautista Agut conduce cu 2-0 la intalnirile directe, 1.73 e cota pentru handicap de -5-.5 in dreptul jucatorului spaniol.

? 6. Guido Pella – Roberto Bautista Agut ponturi pariuri

Fara set pierdut in acest turneu, Roberto Bautista Agut porneste ca mare favorit in acest meci, avand in vedere similitudinea in joc a celor doi jucatori, urmand ca schimburile de joc sa fie dominate de pe fundul terenului destul de clar de jucatorul iberic, urmand ca acest sa obtina o victorie confortabila, obtinand astfel cel mai bun rezultat intr-un astfel de turneu, calificarea in semifinala.


G. Pella - R. Bautista Agut
Pronostic: H-5.5 game-uri 2Cota: 1.73Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here