Gzira – Hajduk Split ponturi pariuri 09.07.2019

0

Meci destul de dezechilibrat avem aici, intre Gzira si Hajduk Split. Cota pe oaspeti este foarte mica si tocmai de aceea eu o sa aleg piata de goluri, pentru un pariu ce mi se pare sigur. Mai trebuie spus ca jocul este programat marti, cu incepere de la ora 19.00.

Gzira-Hajduk-Split-09072019

⚽ 1. Gzira

Ramane o trupa foarte modesta, cu un lot evaluat undeva la doar 2.5 milioane de euro. A terminat pe locul trei campionatul din Malta si astfel de a ajuns in Europa League.

Gzira este doar pentru a treia oara prezenta la startul cupelor europene. Anul trecut s-a oprit chiar in acest prim tur al Europa League, fiind invinsa clar de Radnicki.

⚽ 2. Hajduk Split

A terminat pe locul patru campionatul in Croatia. Vorbim aici despre o trupa obisnuta cu prezenta la startul competitiilor europene aproape in fiecare an. Nu are totusi performante notabile in ultimul timp pe plan european. In 2011 a ajuns ultima data in grupele Europa League.

Hajduk Split a inceput bine perioada de pregatire, dar a terminat cu trei meciuri fara succes. Se pare ca are destule probleme pe faza de aparare si aici este punctul slab. Nu s-a remarcat prin achizitii importante in vara si va fi greu fara Ante Palaversa, mijlocas pe care Manchester City nu l-a mai lasat imprumut la Split. Conform Hajduk.hr, Stipe Vucur nu este in lot, el fiind accidentat grav si va rata startul sezonului.

⚽ 3. Intalniri directe

Vom asista aici la prima confruntare directa dintre aceste doua formatii.

⚽ 4. Date statistice

  • Ultimele 2 meciuri jucate de Hajduk Split au fost GG. 2.55 este cota la ambele marcheaza.
  • Hajduk a luat gol in ultimele 5 meciuri de pregatire. 2.40 este cota la gol marcat de Gzira.

⚽ 6. Gzira – Hajduk Split ponturi pariuri

Eu cred ca vom vedea aici un meci spectaculos, cu cel putin doua reusite pe tabela de scor. Hajduk este echipa mai buna, cu un lot mai valoros si poate marca singura de cel putin doua goluri. Oaspetii au si destule probleme pe faza de aparare, asa ca nu m-ar mira sa vedem o reusita a gazdelor.

Nu cred totusi sa vedem cinci goluri. Vorbim aici despre un meci tur, iar croatii nu cred ca se vor avanta in atac. Nu au de ce sa o faca.

Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 55.9%
Castigate: 19/34

Gzira - Hajduk Split
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here