Haiti – Mexic ponturi pariuri 03.07.2019 (cota 1.78)

0

Pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona are loc confruntarea Haiti – Mexic. Startul partidei este la 5 dimineata. Este prima semifinala de la Gold Cup si eu am pregatit cateva pronosticuri care sper eu ca o sa-mi iasa.

Haiti-Mexic-03072019

?1. Haiti

A fost in grupa B si a terminat-o en-fanfare, reusind maxim de puncte dupa 3 etape. Le-a invins atat pe Costa Rica, 2-1, cat si pe Bermuda, cu 2-1, dar si pe Nicaragua cu 2-0.

Ea vine dupa 5 victorii la rand, asadar moralul jucatorilor este foarte ridicat. In doar una din aceste 4 confruntari nu a primit gol si in toate a inscris de cel putin 2 ori.

Wilde-Donald Guerrier si Frantzdy Pierrot sunt vedetele echipei, cei doi fiind legitimati la Qarabag si respectiv Mouscron. Mechack Jerome s-a accidentat in primul meci si va lipsi conform as.com, deci nu poate fi luat in calcul pentru ponturi pariuri.

?2. Mexic

Din grupa A a facut parte si a incheiat-o pe prima pozitie cu 9 puncte dupa 3 runde parcuse. Cu Martinica s-a chinuit putin pentru ca a castigat cu 3-2, dar pe Canada si Cuba le-a invins usor, cu 3-1 si respectiv 7-0.

Vine dupa 8 succese consecutive, deci putem spune ca este intr-o forma de zile mari. Doar intr-una din aceste 8 dispute nu a incasat gol, iar in 6 dintre ele a marcat de minim 3 ori.

Nu lipseste din lot starul lui Wolverhampton, Raul Jimenez, care in acest moment este evaluat la 31,5 milioane de lire. Alti jucatori importanti ar fi Carlos Salcedo, Hector Moreno sau Andres Guardado.

?3. Intalniri directe

Cele doua selectionate nu au mai dat piept de mult timp, din anul 2009.

?4. Haiti – Mexic echipe probabile:

Haiti (4-3-3): Placide – Arcus, Jean-Baptiste, Geffrard, A. Christian – W. Guerrier, Sabat, Alceus – Bazile, Pierrot, Nazon.
Mexic (4-3-3): Ochoa – L. Rodriguez, Salcedo, N. Araujo, J. Gallardo – J. dos Santos, E. Alvarez, Guardado – Antuna, R. Jimenez, R. Pizarro.

?5. Date statistice

  • Haiti vine dupa 6 meciuri, unele complicate, in care a reusit sa inscrie. 2.42 este cota pentru Haiti marcheaza.
  • In 7 din ultimele 8 partide ale Mexicului s-a marcat de minim 4 ori. 2.98 este cota pentru total goluri peste 3,5.

?7. Haiti – Mexic ponturi pariuri

Este o diferenta de valoare destul de mare intre cele doua formatii, iar eu cred ca doar Mexic poate marca de minim 3 ori. Ea il are in atac pe Raul Jimenez, un jucator care evolueaza in Premier League, la Wolverhampton si care face diferenta usor.

Stim cu totii ca „El Tri” practica un fotbal extrem de ofensiv asta si pentru ca are fotbalisti care indeamna la un astfel de joc. Drept dovada stau 7 din ultimele 8 partide ale ei in care s-a depasit bariera de 2 goluri.

De partea cealalta, Haiti arata si ea bine pe faza de atac si vine dupa 5 dueluri in care a avut macar 2 reusite. Doar una dintre aceste 5 dispute s-a incheiat fara sa se inscrie de 3 ori, scenariu care sper eu ca nu se va repeta si meciurile cu goluri multe sa continue.

Radu Oprea
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 35%
Castigate: 7/20

Haiti - Mexic
Pronostic: total goluri peste 2,5Cota: 1.78Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here