Simona Halep – Jasmine Paolini ponturi pariuri 16.09.2020

Scris de Tennis.tipster.9215/09/2020

Simona Halep revine pe scena turneelor WTA, fiind principala favorita din turneul de la Roma. Dupa ce s-a impus fara probleme in proba de dublu, Simona are un meci mai dificil decat pare la prima vedere in turul secund al probei de simplu, impotriva italiencei Jasmine Paolini. Meciul va avea loc in cursul zilei de miercuri si va fi transmis in direct pe Digisport 2.

1. Simona Halep

Jucatoarea din Romania, in varsta de 28 de ani, ocupa in prezent pozitia secunda in clasamentul WTA, in urma australiencei Ashleigh Barty.

A revenit excelent in turneele oficiale dupa oprirea competiilor, castigand destul de usor turneul de la Praga, unde a invins-o in finala pe belgianca Elise Mertens, in minimum de seturi.

Nu a participat in turneele de hard nord-americane, neriscand sa faca deplasarea la US Open, insa la Roma a debutat excelent in proba de dublu alaturi de Monica Niculescu, trecand extrem de clar de perechea Svitolina / Yastresmka.

Halep-Paolini-16092020-cote

2. Jasmine Paolini

Jucatoarea din Italia, in varsta de 24 de ani, ocupa in prezent locul 99 in clasamentul WTA, traversand cea mai buna perioada a carierei.

Este o jucatoare redutabila doar pe zgura, unde a avut cele mai bune rezultate din cariera, insa de la reluarea turneelor nu a confirmat deloc, fiind invinsa in turul secund atat la Palermo, cat si la Istanbul.

A provocat insa surpriza primului tur de la Roma, invingand-o clar, in minimum de seturi, pe letona Anastasija Sevastova, o jucatoare redutabila pe zgura, care insa traverseaza o forma nefasta in aceasta perioada.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntarea directa.

4. Date statistice

Simona Halep porneste ca mare favorita in aceasta partida, 1.40 e cota pentru ca romanca sa se impuna in minimum de seturi.
Jasmine Paolini traverseaza o forma buna in acest turneu, 2.72 e cota pentru ca jucatoarea din Italia sa castige cel putin un set in acest meci.

5. Simona Halep – Jasmine Paolini cote pariuri

Halep Paolini Cote Pariuri 16.09.2020

6. Simona Halep – Jasmine Paolini ponturi pariuri

S. Halep – J. Paolini ponturi pariuri

Simona Halep se afla la debutul in turneul de la Roma, iar compatrioata noastra a avut deseori nevoie de cateva game-uri pentru a-si gasi reperele la inceputul unui turneu. De cealalta parte, Jasmine Paolini se simte foarte bine la Roma, castigand usor impotriva Anastasijei Sevastova, iar impotriva Simonei Halep ma astept sa castige cateva game-uri in debut, urmand ca Simona sa preia initiativa in partea secunda. Mizez astfel pe un meci cu un numar mai ridicat de game-uri, un pariu in care am mare incredere.
S. Halep – J. Paolini
Pronostic: 
Peste 17.5 game-uri
Cota: 
1.59 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: